Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu kış transfer döneminde en az 2 kazık sokmalarını bekliyorum.

Bu kazıklardan biri banko Ahmet Çalık, ne edip ne yapıp o herifi bize kitleyecekler bu şerefsizler.

Bir diğeri de şu Garry mi ne haltsa o olacak anlaşılan.

Eyy Dursun Ozbek !
Adam mısın sen ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eto'o? Adamin yasi belli.

Pogba ne alaka anlamadim... Anlatirsan güzel olur.

Kaan Ayhan 22 Yasinda. Potansiyeli belli. Bundan daha iyi olmaz. Olamaz. Bu performansi ile Orta Sahada ne Tolgayi, De Jongu nede Selcuku keser.
Eto'yu Real Madrid bıraktı.

Pogba yı Manu bedava gönderdi.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon'a chedjouyu birebir Muhammet ile takas yapalım. Bence gayet iyi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya neden Türk oyuncu nedir bu ırkçılık haçlı ordularıyla mı maç yapacağız her mevkiye Türk arıyoruz istemiyorum artık 2 golde şımaracak takımda huzursuzluk yapacak futbolcu

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligde arka arkaya 2 tane çok önemli ve zor deplasmana çıkacağız bu maçlardan 6 puan alsak önümüz açık, sonuna kadar gidebiliriz, tersi durumda yarıştan kopma ihtimalimiz var. Bunun farkında olan bir yönetim ve teknik kadro bir an evvel tüm transferleri bitirir, yeni oyuncuları da bu maçlara hazır hale getirir ama nerede!

Narsinghı 3-4m avroya alabilirsek alalım

Garryden daha isabetli transfer olur

Eyy Dursun Ozbek !
Adam mısın sen ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam misin demisken, aklima geldi. Bu sivaci ertem ve saz arkadaslari bi film cekmisti, ne oldu o film? izlenme sayisi falan :D

Sesleri soluklari cikmiyor, izlenmedi galiba... :asd:

Net'e düstü mü film, bi bakalim, ne kadar sacmalamislar...

PAOK'tan Robert Mak iyi transfer olurdu

Zenit 3.5m avroya aldı

3.5m avro !!!!

Turgay Kıran:500 milyon TL yaklaşık 125 milyon € eder. Bu para çok komik bir para,eğer bu paraya satış gerçekleşirse bunun hesabını sorarız.

Turgay Kıran:Galatasaray’ın değerlerini birer birer kaybediyoruz,gerekirse satış gerçekleşmeden imza toplar olağanüstü genel kurula gideriz.

Acilen bu Dursun dan kurtulmalıyız yoksa sonumuz hiç iyi olmayacak.

Kulübün ve takımının gidişatı hiç iyi değil, bu Dursunu ve haramilerimi destekleyen ne kadar kulüp üyesi, dinazor vs varsa hepsine lanet olsun Allah belalarını versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt