Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turgay Kıran:500 milyon TL yaklaşık 125 milyon € eder. Bu para çok komik bir para,eğer bu paraya satış gerçekleşirse bunun hesabını sorarız.

Turgay Kıran:Galatasaray’ın değerlerini birer birer kaybediyoruz,gerekirse satış gerçekleşmeden imza toplar olağanüstü genel kurula gideriz.
Hadi be aslanım kim tutar seni.

Bas düğmeye kurtar bizi şu şerefsizlerden.

Fikret Orman: Şampiyonlar Ligi zor ama UEFA Kupası hayal değil.

ÖZEL- Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer çalımı! - Caceres Bordo-Mavililere yeşil ışık yaktı! (Ajansspor)

Volkan
Şener Kjaer Skrtel Hasan(İsmail)
Mehmet Souza
Lens Mehmet Sow(Karavaev)
Persie(Sow)

Fb kadrosu bence çok da kötü değil şu haliyle.

İvanovic : Conte nin gözünden iyice düştü kadroya giremiyor. Sene sonu bedava, ucuza şimdiden kapatabilirsin

Sakho : ivanovic vol2

Vida : 4-5 m euro lar konuşuluyor. Doğruysa kaçırmak büyük aptallık

Narsing : sene sonu bedava , şimdiden 2-3 bişi sıksan kulübün eline hemen verirler. Piyasası zaten düşmüş iyice. Portakal çetemiz uyandıracaktır onuda

Pato : bi tek bu adamdan emin değilim villareal satmaz gibi geliyor

Ivanoviç ve/veya Sakho fırsat transferi olur.. Bonservisi ile yada kiralama ile işi bitirmeliyiz.
Vida ya 4-5m€ vermek bence aptallık. Tabii Ahmet Ç. ın 3-4m€ ettiği yerde Vida da o parayı rahat eder, o ayrı hesap.
Narsing bence olmamalı. Milli macta begenmemiştim, gereksiz. Ayrıca Hollanda cetesi yarın birgun basımıza bela olur.
Pato.. İsmi var, cismi yok. Ispanya Liginde ne yapıyor bilmiyorum ama Osmanlı maclarında hiç begenmedim.

0d264bffc64a1eb1c62338b99bfd2d97.jpg

Vay be habercilikte son nokta Rodriguez narsigh olmuş

Ulan samsun bile transfer yapti . bizimkilerde tik yok :)

Turgay Kıran:500 milyon TL yaklaşık 125 milyon € eder. Bu para çok komik bir para,eğer bu paraya satış gerçekleşirse bunun hesabını sorarız.

Turgay Kıran:Galatasaray’ın değerlerini birer birer kaybediyoruz,gerekirse satış gerçekleşmeden imza toplar olağanüstü genel kurula gideriz.

ozel-haber-turgay-kiran-yeniden-baskanliga-talip-IHA-20141205AW263146-2-t.jpg

Biri ASLAN'mı dedi ?

Vitor gelmez. Oyuncu ile anlasirsin ama Kulüb ile zor. Sanmiyorum.

Olursa Vida, olursa Sakho gibi oyuncular gelir.

Ahmet Calik ve Kaan yanina alinir.

Fazlada birsey olmaz.

Kaan Ayhan bence alınmalı..
Bonservisi uygun, yaşı genç, altyapı eğitimini Almanyada almış, birkac farklı pozisyonda oynayabilen bir oyuncu.
Mevcut durumda orta sahada sadece DeJong, Tolga ve Selçuk kaldı. İyi bir alternatif olur.

Acilen bu Dursun dan kurtulmalıyız yoksa sonumuz hiç iyi olmayacak.

Kulübün ve takımının gidişatı hiç iyi değil, bu Dursunu ve haramilerimi destekleyen ne kadar kulüp üyesi, dinazor vs varsa hepsine lanet olsun Allah belalarını versin.

Gerçekten reis Dursun&Ekibi bir defolup gitsin inan transfer filan istemiyorum ben yeterki şunlardan bir kurtulalım ya

Kaan Ayhan bence alınmalı..
Bonservisi uygun, yaşı genç, altyapı eğitimini Almanyada almış, birkac farklı pozisyonda oynayabilen bir oyuncu.
Mevcut durumda orta sahada sadece DeJong, Tolga ve Selçuk kaldı. İyi bir alternatif olur.

Linnes te oynuyormuş orta saha
denizli "ben orta saha alternatifi olarak istemiştim" dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt