Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Sneijder bir yere gitmez. Daha gercekci konulara yönelin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikret Orman, Lig TV'ye konuştu: "Dinamo Kiev maçı, aynı 15 Temmuz gibi Beşiktaş ve Türk sporuna yapılmış bir ayıp, bir müdahaleydi."
Sassuolo ve lizbon'un takibinde
sırp ve Hırvatlar çok iyi topçular çıkarıyo rtaş ENES DALMIS
dediğin gibi Oscar 25 yaşında EPL'de her türlü pazarlanabilirdi,20-25mioya.
hulkun da satıldığı zaman piyasa değerine baktım 33mio diyo renktaş normal.adam 29 yaşında gitmiş.
sneijder 32 yaşında ve avrupaya 7.5a gitme durumu sözkonusu iken 36 çok abes.15-20 olsa amenna.
Sneijder ya bizde birakir ya da son bir kez transfer olup Amerika'da birakir bence.
Cin'e gidecegini düsünmüyorum ama tabi adamin kafasinin icine bakamiyoruz. Ben futbolcu olsam herhalde Türkiye'de bir saniye bile yasamam su son yillarda yasanan olaylardan sonra, ha normal vatandas olarak da yasamak istemem sanirim.
Öyle bir aciklamasi yoktu. Her yazilana inanmayin cocuk gibi.Sneijder 10 milyon versinler giderim Çin'e diye bir açıklaması vardı reis geçenlerde
Adam gelmiş 32 yaşına kariyerinde hertürlü başarısı var takmazki çin'miş türkiye ligiymiş bu yaştan sonra para konuşur reis be
Sneijder'i 36 milyon'a sat 5'de maaşı var 41 milyon
Poldi'yi 15'e filan sat 3 de maaşı var 18 milyon
59 milyon euro para yapıyo lanley:
ley:
Sneijder 10 milyon versinler giderim Çin'e diye bir açıklaması vardı reis geçenlerde
Adam gelmiş 32 yaşına kariyerinde hertürlü başarısı var takmazki çin'miş türkiye ligiymiş bu yaştan sonra para konuşur reis be
Aciklama dogru mu ki? Ben öyle acik acik "su kadar para versinler giderim" dedigini düsünmüyorum kamera karsisinda veya bir gazeteciye.