Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
36 milyon euroya satarsak Sneijder'i , hemen gidip genclerbirligini satın alır dursun turşusu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Van der wieli satan serefsizdir.

sırp ve Hırvatlar çok iyi topçular çıkarıyo rtaş ENES DALMIS

Aynen öyle reis Hırvatların orta sahası şuanki ispanya milli takımı ortasahasından çok daha iyi

Sırbistan desen görürsünüz Fransa'dan sonra avrupa'ya damga vuracak takım olacak alt yapıda her türlü yaş kategorisinde yardırıyor adamlar

Sneijder ya bizde birakir ya da son bir kez transfer olup Amerika'da birakir bence.

Cin'e gidecegini düsünmüyorum ama tabi adamin kafasinin icine bakamiyoruz. Ben futbolcu olsam herhalde Türkiye'de bir saniye bile yasamam su son yillarda yasanan olaylardan sonra, ha normal vatandas olarak da yasamak istemem sanirim.

dediğin gibi Oscar 25 yaşında EPL'de her türlü pazarlanabilirdi,20-25mioya.
hulkun da satıldığı zaman piyasa değerine baktım 33mio diyo renktaş normal.adam 29 yaşında gitmiş.
sneijder 32 yaşında ve avrupaya 7.5a gitme durumu sözkonusu iken 36 çok abes.15-20 olsa amenna.

Çinliler böyle kariyerli adamları çok seviyor reis

Poldi&Sneijder kadar kariyeri olan kaç tane topçu var piyasada hala üst düzey top oynayabilen

Sneijder gidicekse ben arfa alınmalıdır ancak yönetim...

Sneijder ya bizde birakir ya da son bir kez transfer olup Amerika'da birakir bence.

Cin'e gidecegini düsünmüyorum ama tabi adamin kafasinin icine bakamiyoruz. Ben futbolcu olsam herhalde Türkiye'de bir saniye bile yasamam su son yillarda yasanan olaylardan sonra, ha normal vatandas olarak da yasamak istemem sanirim.

Sneijder 10 milyon versinler giderim Çin'e diye bir açıklaması vardı reis geçenlerde

Adam gelmiş 32 yaşına kariyerinde hertürlü başarısı var takmazki çin'miş türkiye ligiymiş bu yaştan sonra para konuşur reis be

Sneijder artık futbol kariyerinin son yıllarına yaklaşıyor

Cin'de manyak para kazanabilirse Çin'e gidebilir tabi

Sneijder 10 milyon versinler giderim Çin'e diye bir açıklaması vardı reis geçenlerde

Adam gelmiş 32 yaşına kariyerinde hertürlü başarısı var takmazki çin'miş türkiye ligiymiş bu yaştan sonra para konuşur reis be
Öyle bir aciklamasi yoktu. Her yazilana inanmayin cocuk gibi.

Aciklama dogru mu ki? Ben öyle acik acik "su kadar para versinler giderim" dedigini düsünmüyorum kamera karsisinda veya bir gazeteciye.

Dunyaya geri donebilirsek daha iyi olur, bakiyorum da bonservis bedelleri ucmus halbuki Podolski icin 6 milyon € teklif edildi, Sneijder e ne 36-50 milyonu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt