- 16 Haziran 2010
- 202.437
- 154.239
- 6.838
Everton aldı çünkü 9 milyon euroya.Delph City'nin kamp kadrosuna alınmamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Everton aldı çünkü 9 milyon euroya.Delph City'nin kamp kadrosuna alınmamış.
Bunlar zannediyorki taraftar yıldız meraklisi ,doyumsuzBirisi yazıyor sonra gören her yere copy paste yapıyor işte.
Gomisi 1 hafta kala satıp yerine göstermelik bile santrafor kiralayamayan adamlar üstüne devre arası da forvet alamıyordu ama taraftar suçlu.
Bu ülke insanı ağır gerizekalı çok net.
Iyi olan o fircadan sonra alirlar aslindaHocanın dün ki fırçası banegadan dolayı olabilir. Çok istediği belli, apo olmuyor alamıyoruz bize şöyle bi oyuncu önerdiler dediyse basmıştır kalayı
6 numara icin gitsinler Fransa dan scout transferi yapsinlar. Ismi onemli degil. Ama Banega transferi mutlaka olmali.
Fulham i apo mu ikna edecekjean michael seri
- 60
--- alıntı ---
jean-michel seri, didier drogba ve ryan babel'in olumlu referanslarından sonra galatasaray'ın 2.5 milyon euro'luk teklifini kabul etti.
27 yaşındaki orta saha, fulham'ın 1.5 milyon euro'luk kiralama teklifini kabul etmesi halinde sarı-kırmızılı formayı giyecek. (@hurriyet)
--- alıntı ---
seri bizim teklifimizi daha önceden kabul etmişti. zaten burda olay fulham'ı ikna etmek. inşallah ikna edeceğiz.
(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
14 Temmuz 2019 11:05 · gurrpegi
6 numara icin gitsinler Fransa dan scout transferi yapsinlar. Ismi onemli degil. Ama Banega transferi mutlaka olmali.
Al iste
Valla 10-15 dk önce kalktim xdGünaydın
Evet olmali sen bizim orta sahayi gordun mu? Orada beyni olan futbol zekasi ve teknigi ile takimi yonetecek kilit paslar atacak oyuncu ihtiyacimiz var.Banega neden ‘mutlaka’ olmalı?
31 yaşındaki futbolcuya yine yıllık 3.5 milyon euro mu vereceğiz, bu mutlaka olmalı mı yani.
Ben istemiyorum Banega felan.
Gelmesin bu tür oyuncularla başarı maşarı. 32 yaşına girecek seneye ya? 32 anasını satim. Bu adam 32 yaşında Gazişehir deplasmanına felan çıkmaz.
Alıştı Sevilla’nın havasına, hep 20 derece. Rahat pas oyunu, tekniğe dayalı. Fizik desen yok. Adam burada biter 1 senede.
Yok yav dogru degildir.gscimbom twit sayfasının takipçisini arttırmak ister misin kmk?
Galatasaray Mehmet Topal ile anlaştı haberini gir.
Topal alınacak