Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50995

Fejsa ne abi 100 tane ciğersiz adam bulursun onun yerine ndiaye daha iyi donk daha iyi fernandonun önünde önünü ilikler

yönetim okadar becerikli ki hala 800 bin euro eksideyiz, luyindamanin bonservisi alindiysa tabi. onu satma bunu satma. bunlar kimseyi alamaz.

Yapacaginiz Transferin ben ulan beceriksizler yoldan 10 yasinda velet cevir sor oda sana soyler klubune teklif yapicaksin kabul edicek oyuncuyla her sekil anlasirsin bugun bende gitsem seriye 3.5 milyon euro yillik versem hemen gelir

Bu sukru hanedar kimdir arkadas kimin torpillisi ses tonuni bile bilmiyorum bizi temsil ediyor en azindan cenk ergun gidip gelirken havaalaninda insanlari bilgilendiriyordu Fatih hocam bu sukru hanedar ve Albayrak kismina ses cikarmiyorsan kendi bindigin dali kesiyorsun bu kadar net

Gurrpegi 1-2 hafta sabredin iyi şeyler olcak diyeli ne kadar zaman oldu

Seri gelmez.
Mehmet Topalı biri kapmadan alalım diyorum.
Okay Yokuşlu olmasa Aytaç Karaya ben okeyim.

Ya bu herifler 2 senedir sampiyonlugu taraftar tarafinda paraya cevirememis herifler. Sampiyon oluyorsun 1 ay sonra forma geliyor ürün çıkıyor. Böyle amator iş mi olur. Israrla açıklari kaptmama uzerine çalışmalar yapıyorlar yahu kardesim kiralayın 2 tane profesyonel yilda totalde 500 bin dolar verin adamlara bitsin. O çok para verilirmi zekasina erişmek yerina o adamlar kendi paralarinin 5 katini çıkarır zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt