- 31 Aralık 2015
- 14.476
- 9.392
- 1.588
Hayret jackson martinez haberleri çıkmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
️ Sevilla haberleri var.@atavrattrollşu menajer olayina bir babayiğit el atsın yok mu beyler fake hesap ifsacisi. Menajer dedigin böyle her dk foto mu atar
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yemin ederim gerizekalı bu çocuk salak yaMesajı Gönderen: Mart1907:cLink:3254812
Eren kardeşim seninle takışmış gibi olmak için değil ama diğer topicte de yazmıştım. Seni de çok severiz herkes gibi.
Birincisi 30 Milyon Euro para değil. Vallahi de billahi de değil. Hele ki 3 tane 24 yaş altı oyuncuya.
İkincisi de sadece Jailson 60 Milyon Euro eder. Jailson´a kim hangi akılla 8-10 Milyon Euro´yu benimsetmeye çalışıyor? Gavatsaray camiası bizim aklımızı da‚ yüksek Fenerbahçe kalitemizi de kontrol ediyor‚ dilediği gibi şekillendiriyor. Jailson 9 Milyon Euro mu? Hayır kardeşim 59 olmaz 60 Milyon Euro´yu masanın üsüne bırakan alsın hayırlı olsun. Fener topçusu kıymetlidir. O kadar.
Aurelio´nun yokluğunu 60 Milyon´a bile dolduramadık.
Dayı contaları sağlam yakmış, Fener 3 transfer sezonu boyunca yaptığı satışları toplasa 60 milyon eder mi acaba sadsa
Ne planı renkdas son gün Diagne ve Mitroglu alındı plan ne gezer Albayrak gibi adamın olduğu yerde ...
Emre degil Celta Vigo istermis. Gerci farketmez bence bu haberler dogru bile degil, bir menajerlik sirketi surekli her maili boyle apacik sosyal medyada paylasirmi? Yalan oldugu oradan anlasiliyor.Yahu Bu Emre gelmedimi zaten Istanbula? Anlasmadimi yönetimle? Yönetim 4-5 istese ayni cümlede odadan atardi zaten. Emrenin bizden 4-5 istemesi kesinlikle dogru oldugunu sanmiyorum ki Ilk planda hoca tekmeyi koymustu öyle olsa
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Direk olarak bu sahnedekileri yaşatır Fatih hocamYahu Bu Emre gelmedimi zaten Istanbula? Anlasmadimi yönetimle? Yönetim 4-5 istese ayni cümlede odadan atardi zaten. Emrenin bizden 4-5 istemesi kesinlikle dogru oldugunu sanmiyorum ki Ilk planda hoca tekmeyi koymustu öyle olsa
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Renkdas umarım senin dediğin gibidir senelerdir öyle fiyaskolar gördük ki korkar olduk son gün evrak yetistiremeyen forvetini satıp sezona forvetsiz başlayan bir kulübüz...O kadar da değil ya. Bu kadar gün geçti illa ki ön anlaşmalar vardır he belki biraz tuzlu yıllık ücretler olur ama yine de kadro kalitesini düşürmezler. Bir yıldız forvetle anlaşmışlardır mesela. En azından bir orta sahayla söz kesilmiştir. Futbolcu satmadan alamazsın kuralı gereği satış bekleniyordur. Aksi büyük facia olur. Sanmıyorum plansız davrandıklarını.
Emre degil Celta Vigo istermis. Gerci farketmez bence bu haberler dogru bile degil, bir menajerlik sirketi surekli her maili boyle apacik sosyal medyada paylasirmi? Yalan oldugu oradan anlasiliyor.