- 12 Temmuz 2009
- 60.891
- 24.266
- 2.968
aynenBelhanda'yı satıp
Fred-Seri
M'Vila

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynenBelhanda'yı satıp
Fred-Seri
M'Vila

Seri ile Banega birbirinin alternatifi olamaz alakası bile yok. Keza ikisi beraber olursa tadından yenmez üstelik. Cuellar Seri Banega orta sahası çok kısır olur ayrıca
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Veremiyorlar çünkü bilgi çıkmıyor dışarı. Sonra burada bir kaç densizin paylaşımlarını göstererek saçma sapan eleştiri yapıyor millet. Imza atılmadan hic bir şeye inanmayın. Özellikle yabancı oyuncular için.Mariano antrenmana bugun de katilmamis galiba, resimlerde gozukmuyor, bir GS muhabiri cikip da bilgi vermiyor
İkisini diyenler aynı kişiler değil, farklı görüştekiler ve iki tarafta haklı kendince. Ben mariano, şener ve lines üç sağ bekin lüks olduğu birinin gitmesi gerektiği kanaatindeyim ama mariano yu çok ararız. Yaşına rağmen çok klas topçudur yerini dolduramayız bu yönetimle.Mariano kalsa bitik ,yaslandi gitse takımdaki 3-4 klas adamdan biri gitti deniliyor ...Bu vasıfsız yönetim ve sabırsız taraftar varken hocanın işi çok zor ...
Kesin yaşanırBelhanda'yı satıp
Fred-Seri
M'Vila
Renkdas umarım senin dediğin gibidir senelerdir öyle fiyaskolar gördük ki korkar olduk son gün evrak yetistiremeyen forvetini satıp sezona forvetsiz başlayan bir kulübüz...
Ne diyo bu
Sevilla orta sahasında Banega haricinde orta sahada Amadou, Fernando, Pique Mesa, Joan Jordan ve Vazquez var. Banega'nın sözleşmesi seneye bitecek. Orta sahaya 1 oyuncu daha alırlarsa, seneye bonservissiz gidecek Banega'yı hala takımda tutmalarının bir mantığı kalmaz.
@hsnyldrm1979
Mesa ayrilirsa Banega kalabilir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Obi Mikel'i neden biz düşünmedik 1.5 m euro'ya güzel alternatif oyuncu olurdu
Kameni hala sömürüyor di miFenerde kaleci fetisjimi var, bunlarda OS

2 milyon alan donkumuz varya hani vurdum duymaz , sempatik adam ne gerek var...