Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oliver Torres Sevilla'ya transfer olmak uzere
Kel hic bos durmuyor
Aklıma Neşeli Günler filmindeki şu replik geldiZeki UZUNDURUKAN
@ZekiUzundurukan
Galatasaray, Fred’i kiralamak istiyor.
FREEEEEEEEED
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
1 - Belçika 1/2
2 - İngiltere 2
3 - Fransa 1/2
4 - İsveç, Norveç
5 - İtalya 2
Şu 5 ligden uygun fiyatlı potansiyelli/deneyimli 2 tane orta saha 1 tane de santrafor bulamıyorsak cidden Scout ekibine falan gerek yok. Falcao, Balotelli, Banega falan bi noktada ben de istiyorum ama cidden vazgeçelim şu yıldız sevdasından ya. O maaşları ödeye ödeye bu hallere düştük. Seneye kimi satacaksın da kimi alacaksın yerine? Atacak kurşunun kalmıyor. Verdiğin tonla maaş da cabası. Sana şampiyonluk zorunluluğu getiriyor bu maaş yükleri.
Varsın bu yıl şampiyon olunmasın, genç potansiyelli bir kadro kurulsun risk alınarak. Alacağın gençlerden 2 tanesi parlasa yine satarsın seneye bütçe yaparsın daha iyi sonradan satabileceğin gençler/oyuncular alabilmek için. Zaten 4 kupa fark atmışız Fener'e. (2011'in tescilini kaldırırlar Trabzon'a veriler yakındır.) Kimin umrunda 2 yıl daha şampiyon olsalar. Fatih hocamın Avrupa hayalini anlamakla birlikte 10 milyon euro bütçe açılsa bile "nereye kadar gidebilecek takım kuracak?" sorusuna da kendisinin yanıt vermesi gerekiyor.
2 as orta saha + 2 yedek defans + 1 sol bek + 1 As santrafor'u 10 milyon euro'ya şu yazılan isimleri alabilecek transfer komitesine 2 milyon euro da prim dağıtsınlar havadan. Kredi kartına takla attırır gibi transfer bütçesi oluşturmaya çalışıyoruz çıkan isimler hayret verici. Gelecekle ilgili tek plan dahi yapılmadığını gösteriyor bu isimler. Bu sene sattın hadi Diagne'yi seneye kimi satacaksın ?
3 kulvarda yarışacak takımın transfer sezonu bütçesi en az 30-40 milyon euro olmalı bu ülke için. Hoca Seri'yi, Banega'yı, Falcao'yu vs isteyebilir elbette ama madem bir yapılanma var gelecek için ona göre de bir yapılanma gerekli. Acil durumlarda acil çözümler üretilmeli. Yukarıdaki 5 lig'den bunları yapamazlar mı? Yahu Mehmet Topal 400-500'e gelse uygundur diyen gerçekçi bakan adamım da, şu çıkan isimlerle bi şampiyon olamazsak Fener gibi win/win yapmaya başlarız.
Başkan maaş bütçesini düşürmek istiyor ama Fatih hocamın listesi elini kolunu bağlıyor muhtemelen. Sadece Diagne ile açıklayamıyorum bu durumu. Fatih Terim'in hakkıdır hakkı değildir kısmına girmiyorum dahi. Kesinlikle hakkı yıldız oyuncularla çalışmak. Ama yıldız alan adama da posta koyup niye gittin? diye sorarlar o vakit. Kırgınlığımız da var yani kendisine. Çoktan ülkenin Bayern'i olabilirdik.
Her neyse gençleştirme ile birlikte maaş bütçesini de düşürmemiz lazımdı. Planların o yönde olduğunu düşünmüştüm. Yedekler gayet iyi oldu bence. Ama 11 kısmında yanıltacaklar sanırım beni. Bir çok arkadaş yazıyor. Marcao'nun orta saha olanını, Donk'un biraz iyisini bulacaksınız ulan altı üstü. İlla yıldız isme gerek yok. Marcao kim bilmeyen homurdanan bizler bugün alkışlıyoruz. Kim homurdanırsa homurdansın bu seneki adı duyulmamış transferlerden ama bilelim ki bir plan yapılmış en azından.
Linnes kardeşimiz gibi 7'nin altına düşmeden top oynayan 1 Allah'ın kulu yok mu bu 6 aydır çalışılan listede ilginç yahu? 10 yıldır Falcao gelecek. Hay Falcao'suna da Banega'sına da.![]()
K.paşa kökenli topçular öncelikli hedefimiz.Kasımpaşaya 13 verirsen, kayseri 10 da ister.
az istemiş bence
James Rodriguez Fenerbahçe haberleri gördüm. Olur da Fener'e gelirse Ersun Yanal tekrar parlatır bu adamı. Ali Koç bizzat ilgileniyormuş transferiyle.
James Rodriguez Fenerbahçe haberleri gördüm. Olur da Fener'e gelirse Ersun Yanal tekrar parlatır bu adamı. Ali Koç bizzat ilgileniyormuş transferiyle.