- 18 Temmuz 2009
- 81.730
- 238.668
- 5.093
Karı uğruna yok olan hayatlar.Çalışmalarını tek başına sürdürmesine karar verilen Mauro Icardi: "2 yıl daha Inter'de kalacağım. Maaşımı alıp hiçbir şey yapmayacağım." (La Repubblica)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karı uğruna yok olan hayatlar.Çalışmalarını tek başına sürdürmesine karar verilen Mauro Icardi: "2 yıl daha Inter'de kalacağım. Maaşımı alıp hiçbir şey yapmayacağım." (La Repubblica)
isimleri verirsem modluğum gidebilirJardel ve Ribery mi yoksa?
en yüksek 5 yıldız olsa bunlara kaç yıldız verirdin sayın mod.isimleri verirsem modluğum gidebilir
Çarık TamdalÇalışmalarını tek başına sürdürmesine karar verilen Mauro Icardi: "2 yıl daha Inter'de kalacağım. Maaşımı alıp hiçbir şey yapmayacağım." (La Repubblica)
Can kardeş,Sherlok Holmes gibi adamsın.Arkadaşı fena enselemişsin.@Mods
Banlayin şu kuşu
3 3en yüksek 5 yıldız olsa bunlara kaç yıldız verirdin sayın mod.
Sg.Benim Galatasaraylılığımı kimse sorgulayamaz. Malesef aranızda fikir münakaşası yapamacayak kadar cahil arkadaşlar var. Neyse bir şey demiyorum.
Benim Galatasaraylılığımı kimse sorgulayamaz. Malesef aranızda fikir münakaşası yapamacayak kadar cahil arkadaşlar var. Neyse bir şey demiyorum.
kes lanDikkat ediyorum sürekli insanları kandırma eğilimi sergiliyorsun. Bir daha görürsem raporlıcam.
ya hepsine tamamda james rodriges yok ebesinin ali sami alkıs imkansız bi olayJames Rodriguez Fenerbahçe haberleri gördüm. Olur da Fener'e gelirse Ersun Yanal tekrar parlatır bu adamı. Ali Koç bizzat ilgileniyormuş transferiyle.
Bentaleb ve Jovetic h.o o zaman.
?
Keramettin'i tanıyorsun heralde![]()
Keramettin TANRIVERDİ'nin sol billuruyum hayırdır?Admin olmadığı zamanları hatırlıyorum. Admin olduğu için duyumcu olacak diye bir şey de yok. Hem öyle bir şey olsa kendisi paylaşır. Sana niye laf düşsün?
3 gün önce dediği laf bu billur mu geçiyosunSON DAKİKA | Mustafa Cengiz: "Emre Mor'un kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapmıyorum. KAP'ı bekliyoruz." [TRT Spor]
Ulan hikmet.@Mods
Banlayin şu kuşu