Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener sol beke de Alex Sandro'yu alacakmış, Kolarov'dan vazgeçilmiş. Marcelo Juventus'a gittiği an açıklanacak.

D_bRqZLXoAAIeBV.jpg

Sakallar geliyor.

Fener Pogba ve James Rodrigues’i de aldığına göre bizim de orta sahaya acil iki tane dünya çapında transfer yapmamız şart oldu.

Forumdaşlar
Adminimiz Keramettin TANRIVERDİ'de

net 2 tane transfer haberi var haberiniz olsun

Fener sol beke de Alex Sandro'yu alacakmış, Kolarov'dan vazgeçilmiş. Marcelo Juventus'a gittiği an açıklanacak.
Arada ufak pürüzler kalmış.Tek sorun 50 milyon Euro’luk bonservis ve oyuncunun ikna edilmesi diyorlar.
Sandro’nun eşini ikna etmişler.

Çalışmalarını tek başına sürdürmesine karar verilen Mauro Icardi: "2 yıl daha Inter'de kalacağım. Maaşımı alıp hiçbir şey yapmayacağım." (La Repubblica)

James Rodriguez Fenerbahçe haberleri gördüm. Olur da Fener'e gelirse Ersun Yanal tekrar parlatır bu adamı. Ali Koç bizzat ilgileniyormuş transferiyle.

Ali Koç bizzat ilgileniyorsa bu transfer biter. Fenerbahçe'nin kadrosu mükemmele yaklaştı resmen. Hemen orta sahaya Mehmet Topal hamlesiyle cevap vermeliyiz. Değil mi renktaş?

James Rodriguez Fenerbahçe haberleri gördüm. Olur da Fener'e gelirse Ersun Yanal tekrar parlatır bu adamı. Ali Koç bizzat ilgileniyormuş transferiyle.

Seri gelmez.
Mehmet Topalı biri kapmadan alalım diyorum.
Okay Yokuşlu olmasa Aytaç Karaya ben okeyim.

Tam bir nokta transfer. Bizim elimizde Garry kadar hızlı bir futbolcu yok. Fener bu sene bizden iyi kadro kuruyor

Metin Oktay da Fener forması giymişti.
Bu kadar örümcek beyinli olmayın bence.

Şener'in stili bana Daniel Alves'i andırıyor. Tabiki eksileri var Alvesten ama artıları da var. Mesela daha iyi şut çekiyor.

@Mods

Banlayin şu kuşu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt