- 18 Temmuz 2009
- 81.730
- 238.668
- 5.093
Fener sol beke de Alex Sandro'yu alacakmış, Kolarov'dan vazgeçilmiş. Marcelo Juventus'a gittiği an açıklanacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kevin De Bruyne Fener'in radarında. Biraz daha yaklaşırsa lazer silahıyla indireceklermiş.
Forumdaşlar
Adminimiz Keramettin TANRIVERDİ'de
net 2 tane transfer haberi var haberiniz olsun
Ağla.Dikkat ediyorum sürekli insanları kandırma eğilimi sergiliyorsun. Bir daha görürsem raporlıcam.
?Dikkat ediyorum sürekli insanları kandırma eğilimi sergiliyorsun. Bir daha görürsem raporlıcam.
Arada ufak pürüzler kalmış.Tek sorun 50 milyon Euro’luk bonservis ve oyuncunun ikna edilmesi diyorlar.Fener sol beke de Alex Sandro'yu alacakmış, Kolarov'dan vazgeçilmiş. Marcelo Juventus'a gittiği an açıklanacak.
Rize tamamen fenere çalışan bir kulüp, bir de bizimkiler bunlarla iş birliği yapmaya çalışıyor.Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, Michael Frey'in 1 yıllığına kiralık transferi için anlaşmaya vardı. (Skorer)
James Rodriguez Fenerbahçe haberleri gördüm. Olur da Fener'e gelirse Ersun Yanal tekrar parlatır bu adamı. Ali Koç bizzat ilgileniyormuş transferiyle.
vedati 3.5a satip freyi 3e falan bonservisiyle alirlar simdi. iyi tezgah.Rize tamamen fenere çalışan bir kulüp, bir de bizimkiler bunlarla iş birliği yapmaya çalışıyor.
James Rodriguez Fenerbahçe haberleri gördüm. Olur da Fener'e gelirse Ersun Yanal tekrar parlatır bu adamı. Ali Koç bizzat ilgileniyormuş transferiyle.
Seri gelmez.
Mehmet Topalı biri kapmadan alalım diyorum.
Okay Yokuşlu olmasa Aytaç Karaya ben okeyim.
Tam bir nokta transfer. Bizim elimizde Garry kadar hızlı bir futbolcu yok. Fener bu sene bizden iyi kadro kuruyor
Metin Oktay da Fener forması giymişti.
Bu kadar örümcek beyinli olmayın bence.
Şener'in stili bana Daniel Alves'i andırıyor. Tabiki eksileri var Alvesten ama artıları da var. Mesela daha iyi şut çekiyor.
Jardel ve Ribery mi yoksa?Forumdaşlar
Adminimiz Keramettin TANRIVERDİ'de
net 2 tane transfer haberi var haberiniz olsun
ADAM!Çalışmalarını tek başına sürdürmesine karar verilen Mauro Icardi: "2 yıl daha Inter'de kalacağım. Maaşımı alıp hiçbir şey yapmayacağım." (La Repubblica)