Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ile Banega birbirinin alternatifi olamaz alakası bile yok. Keza ikisi beraber olursa tadından yenmez üstelik. Cuellar Seri Banega orta sahası çok kısır olur ayrıca

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dünyadaki bütün üst düzey klüplerin çoğu kesin defansif bir orta saha ile oynuyor.

seride banegada bildiğim kadarıyla 8 numara oyunun iki yönünü oynayan oyuncular.Bu adamların önüne yaratıcı bir orta saha koyarsan defansif anlamda kesin sıkıntı yaşanılır.

Ama dediğin gibi bu ikilinin arkasına defansif bir oyuncu koysak kısır bir orta saha olur.Bana göre ligde seri ve banega kalitesindeki adamlar çok ciddi skora katkı yapar.Ama avrupada ne olur onu görmek lazım.

arkadaşın dediği gibi seri ve banega bencede aynı tarz olmasalar bile aynı mevkinin adamlarıdır.

ben olsam eğerki serinin yanına banegayı alacaklarsa önlerine değil arkalarına çok iyi bir defansif orta saha alırım.

Eric ile birebir konusuyorum su an Twitterde adami yerden yere vuruyorum Katilin beyler

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Mariano antrenmana bugun de katilmamis galiba, resimlerde gozukmuyor, bir GS muhabiri cikip da bilgi vermiyor
Veremiyorlar çünkü bilgi çıkmıyor dışarı. Sonra burada bir kaç densizin paylaşımlarını göstererek saçma sapan eleştiri yapıyor millet. Imza atılmadan hic bir şeye inanmayın. Özellikle yabancı oyuncular için.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevilla orta sahasında Banega haricinde orta sahada Amadou, Fernando, Pique Mesa, Joan Jordan ve Vazquez var. Banega'nın sözleşmesi seneye bitecek. Orta sahaya 1 oyuncu daha alırlarsa, seneye bonservissiz gidecek Banega'yı hala takımda tutmalarının bir mantığı kalmaz.

@hsnyldrm1979

Mesa ayrilirsa Banega kalabilir

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano kalsa bitik ,yaslandi gitse takımdaki 3-4 klas adamdan biri gitti deniliyor ...Bu vasıfsız yönetim ve sabırsız taraftar varken hocanın işi çok zor ...
İkisini diyenler aynı kişiler değil, farklı görüştekiler ve iki tarafta haklı kendince. Ben mariano, şener ve lines üç sağ bekin lüks olduğu birinin gitmesi gerektiği kanaatindeyim ama mariano yu çok ararız. Yaşına rağmen çok klas topçudur yerini dolduramayız bu yönetimle.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renkdas umarım senin dediğin gibidir senelerdir öyle fiyaskolar gördük ki korkar olduk son gün evrak yetistiremeyen forvetini satıp sezona forvetsiz başlayan bir kulübüz...

Bunlardan ders çıkarılmıştır diye düşünüyorum. Baktığımızda öncelikle bonservisi elinde olan oyuncularla yedek kulübesini güçlendirdi kulüp. Fernando'nun satılmasıyla anlıyoruz ki satılan oyunculara geçildi. Fernando'nun ardından Mariano da gidecek gibi gözüküyor. Bir plan dahilinde gidiliyor sanki. Kaotik, mantığı kurulmaksızın hamleler yapılmıyor. Süreci yönetilen, açıklayabildiğimiz hamleler oluyor.

Sevilla orta sahasında Banega haricinde orta sahada Amadou, Fernando, Pique Mesa, Joan Jordan ve Vazquez var. Banega'nın sözleşmesi seneye bitecek. Orta sahaya 1 oyuncu daha alırlarsa, seneye bonservissiz gidecek Banega'yı hala takımda tutmalarının bir mantığı kalmaz.

@hsnyldrm1979

Mesa ayrilirsa Banega kalabilir

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerde kaleci fetisjimi var, bunlarda OS

Sneijder ve Drogba yonetim tarafında gorvelendirilmeli

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt