Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet,beceriksiz olabilirler,su ana kadar,ama sunu da unutmayin son iki yildir biz sampiyon oluyoruz,az daha beklemekte fayda var,baktik olmuyor tepkimizi gosteririz zaten ama yangina korukle gidilecek durum görmüyorum hele ki Altay,Vedat,Garry aldi diye fenerin ovulmesi zaten akil tutulmasi. Adamlar looserligin kitabini yazdi,bu senede ne olursa olsun farkli olmayacak
fb olayina girmiyorum, bu konuda hicbir olumlu yorumum da yok zaten, bence abartiliyorlar cok net.

bize gelince: nasreddin hoca'nin bir hikâyesi var, önce tokadi atmis kulagina küpe olsun diye sonra yollamis cocugu. Bizim yönetim maalesef 2 tane transfer dönemini pes pese kötü degerlendirmistir ve begenmedigimiz dursun'un transfer ve fatih hoca'nin becerisinin meyvelerini yemistir, cok net.

Hicbir gelisme yoksa beklemekte de bir fayda görmüyorum, hamle yapilmalidir veya yönetim daha seffaf aciklamalar yapmalidir örnegin luyindama, fernando ve mor konusunda.

2020de sözlesmesi zaten bitiyormus

uzatip kiraladik ya da bonservissiz gönderdik

Bu saygısızlık forumda bir moda, ego gösterisi falan mı? Okumadın, fikrin de hayale kapıldığın rakip çözülmesinden öteye gitmiyor. Okumadığın için herhangi bir çözüm üretecek karşı fikrin de yok. Alternatif bir çözümün de. Gereği yok tabi her yıl şampiyon olmalıyız. Hee iyimiş. Düşünemedim ben hiç onu. Alkış.

“Varsın bu sene de şampiyon olmayalım” ile başlayan bir cümleyi okumamakla modaya uyuyorsam ne mutlu bana. Her daim moda bu olmalı. Karşı değil ama benim de fikrim var. Mesele Falcaolara, Banegalara verilen imza paraları ve yıllık ücretlerinin yüksekliğini hesaplamak değil, mesele kadroda bulunup hiçbir katkı vermeyen Ömer bayramlara, Ahmet çalıklara çarçur edilen paralar. 4. Stoperi 1milyon euronun üstünde para alan bir kadro yapmamalıyız. Alkış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

.
9c5a98f36151cc9f7aaac2324896f899.jpg

Bu saygısızlık forumda bir moda, ego gösterisi falan mı? Okumadın, fikrin de hayale kapıldığın rakip çözülmesinden öteye gitmiyor. Okumadığın için herhangi bir çözüm üretecek karşı fikrin de yok. Alternatif bir çözümün de. Gereği yok tabi her yıl şampiyon olmalıyız. Hee iyimiş. Düşünemedim ben hiç onu. Alkış.
Türkiye Coğrafyasının iki büyük sorunu:
-Kendi fikir üretemeden, başkalarının fikirlerini benimseyip,sorgulamadan nobran olarak davranmak
-Konuşarak çözüm üretmek ama aktif olarak hiç bir şey yapmamak.

Fatih hoca'nin 96-2000 ve ünal aysal döneminde de 1. kalecinin arkasinda hep altyapidan, kalitesi iyi olmayan adamlar vardi. Her nedense iyi bir yedek kaleci almiyor veya aldirmiyor.

“Varsın bu sene de şampiyon olmayalım” ile başlayan bir cümleyi okumamakla modaya uyuyorsam ne mutlu bana. Her daim moda bu olmalı. Karşı değil ama benim de fikrim var. Mesele Falcaolara, Banegalara verilen imza paraları ve yıllık ücretlerinin yüksekliğini hesaplamak değil, mesele kadroda bulunup hiçbir katkı vermeyen Ömer bayramlara, Ahmet çalıklara çarçur edilen paralar. 4. Stoperi 1milyon euronun üstünde para alan bir kadro yapmamalıyız. Alkış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam bak işine. Kibri de sevmem, cahilliği öveni de. Okumadın fikrim var diyorsun. Bu çapla neyi tartışalım. Hadi selametle.

Türkiye Coğrafyasının iki büyük sorunu:
-Kendi fikir üretemeden, başkalarının fikirlerini benimseyip,sorgulamadan nobran olarak davranmak
-Konuşarak çözüm üretmek ama aktif olarak hiç bir şey yapmamak.

Hacım ne diyeyim vallahi. Ülke bozdu durduramıyoruz. :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt