Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle bikaç kap gelse ve bizleri utandırsalar, çok istiyorum bizleri utandırmalarını. Okyanusları aşıp derede boğulmak böyle olsa gerek. Bu işleri iyi bilen sağlam bir yönetici eksiği var bizde

Şu salak menajeri neden paylaşıyorsunuz hala.emre mor kimki 3 milyon alsin
öyle ya da böyle bu transferi sıkıntıya sokan bu menajer zaten? salak menajer diyorsun da kilit adam bu, bizimkilerin keyiflerinden mi hala KAP gelmedi? Bu menajer şirketinden dolayı gecikti herşey. pozitif bi haber yok piyasa da negatif herşey ki öyle zaten durum.

Fatih Terim, bu sezon Atalay Babacan, Mustafa Kapı ve Gökay Güney'e A takımda forma şansı verecek. (Milliyet)

Trtspor: Banega yi kulubu birakmak istemiyor.

Sevilla bizi resmen kandirdi. Bu net!!
Once Banegayi verelim dediler. Sonra Fernandoyla takas edelim dediler. Sonra Fernandoyu aldilar. Hadi gule gule dediler.
Resmen kandirildik

Zaten hep biz kazık yiyoruz. Zaten bizim kiler ile masaya oturan 30 saniyede anliyor dur dünyanın en keriz insanlar ile masaya oturduklarini ve sulup götürdüler dünya yi

Yonetim liseciler yuzunden ibra olmadı. Beceriksizlikleri transferde ve ibra etmeyenlerin transfer umurunda mi sence ? Ayrica yasadigimiz olaylar vs yazmamissin,o gitmek istiyor,bu gelmek istemiyor,yandik,bittik,sabri,Bam,yonetim de gider gibi her mesajin olumsuz.ki ben boyle bir hava gormuyorum,surekli yazinca da iyi niyet goremiyorum.
Ben suan tam aksine hicbir olumlu gelisme göremiyorum. Bütün dedikleri ve vaatleri bos cikti. Alinan transferler hep yedek kulübesine ve bonservisi elinde YERLI topcular (hicbir transfer becerisi gerektirmez).

Acik konusalim: adem büyük veya jimmy durmaz gelmese bu kulüp ne kaybederdi? Hicbir sey.

Diger taraftan cok iyi para aliyor diye elestirilen ama takimin en klas topcularindan Fernando'yu kaybettin. Üstelik Donk'tan baska yedegin yok orada ve yerine de adam almamissin. Pazarlik masasina zayif oturacaksin bu sekilde.

Mariano bir baska playmaker, o da iyi para kazaniyor ama o da gitmek istiyor tarzinda söylentiler var.

Iyi para kazanan adamlar basarili bir takimindan gitmek istiyorlar ise idari yönden dogru gitmeyen isler vardir, cok net.

Ne sponsor, ne transfer, yönetimden "vay be" dedirtecek hamle göremedim, görecegimizi de sanmiyorum, görünen köy kilavuz istemez.

Umarim beni sasirtirlar ama Abdürrahim Albayrak'in aciklamalarina bakarsak bu olasilik cok düsük.

Son düzenleme:
Trabzonspor'un, Lille'in Yusuf Yazıcı için yaptığı 15 milyon Euro, bonuslar ve sonraki satıştan pay teklifini kabul ettiği ve transferde sona gelindiği iddia edildi.

Agaoglunun bugünkü aciklamalarina bakarsak yusuf'u satti. Zaten tonla genc transfer yaptilar yerini doldurmak icin. "biri tutar" mantigi ile muhtemelen.

Volkan Kılıç veya genel olarak TRT'nin haberlerine güvenen var mi? Ciddi soruyorum...

TRT'nin hava durumunu bile izlerken 2 kez düsünün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt