İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.756
- 2.196
- 813
Yok ederiz super ligi ..._____Seri_____Belhanda
________Texeira
Yumuşak diyen, yumuşatır yumuşatır yok ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ederiz super ligi ..._____Seri_____Belhanda
________Texeira
Yumuşak diyen, yumuşatır yumuşatır yok ederim.
SporxKaynak?
öyle ya da böyle bu transferi sıkıntıya sokan bu menajer zaten? salak menajer diyorsun da kilit adam bu, bizimkilerin keyiflerinden mi hala KAP gelmedi? Bu menajer şirketinden dolayı gecikti herşey. pozitif bi haber yok piyasa da negatif herşey ki öyle zaten durum.Şu salak menajeri neden paylaşıyorsunuz hala.emre mor kimki 3 milyon alsin
Trtspor: Banega yi kulubu birakmak istemiyor.
Sevilla bizi resmen kandirdi. Bu net!!
Once Banegayi verelim dediler. Sonra Fernandoyla takas edelim dediler. Sonra Fernandoyu aldilar. Hadi gule gule dediler.
Resmen kandirildik
Ben suan tam aksine hicbir olumlu gelisme göremiyorum. Bütün dedikleri ve vaatleri bos cikti. Alinan transferler hep yedek kulübesine ve bonservisi elinde YERLI topcular (hicbir transfer becerisi gerektirmez).Yonetim liseciler yuzunden ibra olmadı. Beceriksizlikleri transferde ve ibra etmeyenlerin transfer umurunda mi sence ? Ayrica yasadigimiz olaylar vs yazmamissin,o gitmek istiyor,bu gelmek istemiyor,yandik,bittik,sabri,Bam,yonetim de gider gibi her mesajin olumsuz.ki ben boyle bir hava gormuyorum,surekli yazinca da iyi niyet goremiyorum.
Paralari çar cur etti. 34 yaşındaki kaleciye 4m verince taraftar çıldırdı