Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Teenage nasil bir isimdir yav? Adamin isminin tercümesi "ergen"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri yillik 2.5 mSeri - Cuel
---Banega---
OMG!
Yonetim liseciler yuzunden ibra olmadı. Beceriksizlikleri transferde ve ibra etmeyenlerin transfer umurunda mi sence ? Ayrica yasadigimiz olaylar vs yazmamissin,o gitmek istiyor,bu gelmek istemiyor,yandik,bittik,sabri,Bam,yonetim de gider gibi her mesajin olumsuz.ki ben boyle bir hava gormuyorum,surekli yazinca da iyi niyet goremiyorum.Bunlar hep yasadigimiz olaylar maalesef. Baksana yönetim ibra olmadi, neden? Beceriksizliklerinden dolayi. Hala da akillanmamislar icraatlerine bakarsak.
Seri mensah gayet sert adamlar. Cok guzel olur.Teixeria seri mensah yumuşak mı olur?
Yalanın alası bu. Emre Mor hem F.Terim'i ikan etmek ve gelmek için gelecek yüz yüze görüşecek sonrada bu parayı isteyecek ha yalana bak yalana. Bu sözde bunları sürekli paylaşan adamda var bir şey bunun Emre Mor ile yazılı sözleşmesi bile yoktur Emre Mor'un ıslak imzalı bence ortalığı bullandırmaya çalışan biri gibi.Galatasaray'ın Emre Mor transferindeki krizde son perde; Menajer görüşmeleri paylaştı;
"Galatasaray'dan en az 3 milyon euro maaş ve 1,5 milyon euro imza parası istiyor. Galatasaray'ın teklifi 1,8 milyon euro maaş ve 2 milyon euro imza parası."![]()
Juventus'lu Diagne ile iyi anlasirlar hence de...
Mahallecek takibe aldik.CİMBOM AJANS (@CMBOMAJANS1) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/CMBOMAJANS1?s=09
@ahmet denizci kardesimiz artik burdan verecek duyumlarini
Kamil kim özgür ayten mi?Önceki sayfalarda yazdım yine yazayım. Gece yaşanan tartışmadan sonra küfür ve hakaret eden Benhun ve Kamil myc cezası almıştır.