Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangın tayfa kaç gibi uğrar nöbete ?

3ba987f8fb11a18d1786644697214c88.jpg

Bunlar hep yasadigimiz olaylar maalesef. Baksana yönetim ibra olmadi, neden? Beceriksizliklerinden dolayi. Hala da akillanmamislar icraatlerine bakarsak.
Yonetim liseciler yuzunden ibra olmadı. Beceriksizlikleri transferde ve ibra etmeyenlerin transfer umurunda mi sence ? Ayrica yasadigimiz olaylar vs yazmamissin,o gitmek istiyor,bu gelmek istemiyor,yandik,bittik,sabri,Bam,yonetim de gider gibi her mesajin olumsuz.ki ben boyle bir hava gormuyorum,surekli yazinca da iyi niyet goremiyorum.

Mensah’i gecen sezon kiralamamiz gerekirdi kasimpasa performansindan sonra bu konuda bi elestiri olabilir

Ama neden kayseri’den önce almadik diye elestirmek sacma olur cunku adamlarin satin alma opsiyonu vardi bildigim kadariyla ve mayis ayinda opsiyon’u kullandilar

Kiralik bedeliyle birlikte toplam 4.5 milyon euro’ya almislar,basinda yazilan teklifimiz dogruysa Kabul etmeleri gerekir (3 milyon kiralik ücret + 3 milyon zorunlu satin alma)

Galatasaray'ın Emre Mor transferindeki krizde son perde; Menajer görüşmeleri paylaştı;

"Galatasaray'dan en az 3 milyon euro maaş ve 1,5 milyon euro imza parası istiyor. Galatasaray'ın teklifi 1,8 milyon euro maaş ve 2 milyon euro imza parası."
Yalanın alası bu. Emre Mor hem F.Terim'i ikan etmek ve gelmek için gelecek yüz yüze görüşecek sonrada bu parayı isteyecek ha yalana bak yalana. Bu sözde bunları sürekli paylaşan adamda var bir şey bunun Emre Mor ile yazılı sözleşmesi bile yoktur Emre Mor'un ıslak imzalı bence ortalığı bullandırmaya çalışan biri gibi.

___________Seri_____Mensah
Feghouli_______Babel________Mor
______________Transfer

Seri - Mensah arkasını toplar

Bakalım Terim Babel'i nasıl kullanacak

Bence Kanat dan ziyade onu CF/SS yani yardımcı forvet olarak oynatır.

Bu Emre Mor’un bonservisi Celta Vigo’da değil mi?
İmza parası da ne oluyor?
Tamamen yalan haber.

Fernonda nun gidişi sonrası bize orta saha için 3 oyuncu lazım.Direkt 11 oynayacak ön libero (yedek Donk (m Topal kesinlikle olmasın,yedegin yedeği olur)), Ndyaye yerine 8 numara ve yedek 8 numara.(Selçuk artık bitik,onu saymiyorum) Diğer orta saha da Belhanda (Yeri gelince Feguli,Jimmy, Babel yedekleme yapabilir)... Sorun yine yabancı sınırında.Yerli 6-8 bulamaz isek (Mahmut ve irfan can haricinde alternatif yok) 11 yabancı, Linnes, Donk,Mitroglu ve yerli 6-8 planlaması yapmak zorunda kalıyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt