Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-4UjuEWsAENCbW.jpg
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

_________Mensah____Belhanda

Feghouli______________________Mor
____________Babel
________________Transfer

Hmmm... Fena değil

8 milyon yalandir beyler adamlar pazarlik amaciyla 8 milyon diyorlar

3.6 milyon’a aldilar mayis ayinda,2 ayda nasil 8 milyon oldu bu oyuncu daha sahaya cikmadi

Çapa bak.. 2 sene üst üste şampiyon ol, rakiplerinin psikolojilerini alt üst et..

Geçen sene bal gibi kuradan çıkamamana rağmen hala transfer yok, hadi onu geçtim ismi çıkanlar türk takımlarının çöpleri.

Diagne' den akıllanmadılar heralde..

Bizim tek engelimiz kendimiziz..

Gittim Pazara Seri yı almak için,
Geldim eve Menzah ile.

Hanım kızdı.

Konu Mensah’ın iyi kötü oyuncu olması değil ki. Teknik ekip ve yönetim şimdiye kadar ne yaptılar Allahaşkına daha 1 ay geçti transfer döneminde yurt içi haberlere dönmeye başladık Kayseri’nin yaptığını biz niye yapamıyoruz sorun burda yine plan program hiçbir şey yok bodoslama gidiyoruz her transfer dönemi. Mensah ayarında milyon tane topçu var amaç parayı içerde harcamak mı anlamadım gerçekten bu yönetim geldi geleli en çok harcamayı yurt içi transferlerinde yaptık galiba

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Normalde Mensah'a 8 de verir, bunlar 10 da. Allah'a şükür taraftarın kesemediği eli FFP kesiyor da şu yönetim aptal saptal işler yapmadan önce tereddüt payı bırakıyor. Bunlar kimi 8'e satabilecek ki bir başkasına o kadar para verebilsinler. Beceriksiz yönetime pozitif bakabilecek bir nokta bulmak Galatasaraylılığın şanındandır.

Ucretlerin aciklanmamasi konusu bizide rahatsiz ediyor. Ama bu konuda su anki yonetimi eleştiremeyiz cunku KAP ile bu konuyla ilgili eski yonetimin anlasmasi mevcut. Bu konuda yeni yonetim bu anlasmayi bozabilir mi vs. Bilgim yok. Evet bu sene bizim icin cok onemli cunku sportif basarisizligin yani sira kulubun gelirinden cok gideri oluyor. Bunu da sampiyonlukla kapayabiliriz. Bu seneyi sizin 11 transfer yapip 9'u 11 e olan transfer sezonuna benzetiyorum. Şampiyon olursak göze gelmez ki ben su an yapilanlari dogru buluyorum. Bu arada özür dilemenize gerek yok uslup olarak sert bir dil kullanmamissiniz ama tesekkur ederim dusunceleriniz icin.

Sizin forumu takip etmiyorum pek. Muhabbetin araya da girdim ama. Ersun hoca'nın Aykut'un mirasına konduğu düşüncesi hakimdi sizin bazı taraftarlarda. Devam ediyor mu o durum? :unsure: Yıldızları idare edebilecek mi? Geçen yıl çok etkisi de olmadı üzerilerinde malum. Sizin yakada durumlar nasıl özetle :D Transfer sarhoşluğu geçen yıl da yaşamıştınız bu yıl ne gibi farklar görüyorsun takımda ? Misafir olarak gelmişsin sorayım bari. :)

Bravo vallahi forum olarak yangıncılık konusunda master yapmaya doğru gidiyorsunuz. Daha ortada açıklanan bir rakam yokken şimdiden başladı yok 7-8 veririz mensaha lafları. Daha transfer sezonu başlamadan burada paylaşılan bazı twitlerde mensahda hülle tarzı bir şey olacağı, gösterdiği perfarmans sonrası takımının en az 7-8m isteyeceği bu yüzden kayseriye satın alma opsiyonunun kullandırılacağı yazıyordu. Zaten mantıken mensah o garanti kendisine verilmemiş olsa kabul etmezdi kayseriyle sözleşmeyi olur biterdi. Bu yüzden ben kiralık bir iki oyuncu ve 4m civarı paraya biteceğini düşünüyorum.

Örneğin ben hala daha transfer sezonu başlamadan paylaşılan manuel fernandes konusunun da gerçek olduğunu düşünüyorum. Belhanda satılırsa göreceksiniz o da gündeme gelecektir. Ayrıca yönetim seri gibi oyuncular için de bence ay sonunu bekleyecek zira ingilteredeki transferin kapanmasını bekliyorlar diye düşünüyorum.

Transfer sezonunun bitmesine daha nerdeyse 2 ay var. Evet yönetimin saçma işleri yüzünden güvenmemekte haklıyız ama ortalığı yangın yerine çevrilecek dönem de olmadı bence henüz. Şimdiden aşırı bir baskı transfer konusunda sadece daha fazla para ödememize yol açar başka da bir şey olmaz.

Bravo vallahi forum olarak yangıncılık konusunda master yapmaya doğru gidiyorsunuz. Daha ortada açıklanan bir rakam yokken şimdiden başladı yok 7-8 veririz mensaha lafları. Daha transfer sezonu başlamadan burada paylaşılan bazı twitlerde mensahda hülle tarzı bir şey olacağı, gösterdiği perfarmans sonrası takımının en az 7-8m isteyeceği bu yüzden kayseriye satın alma opsiyonunun kullandırılacağı yazıyordu. Zaten mantıken mensah o garanti kendisine verilmemiş olsa kabul etmezdi kayseriyle sözleşmeyi olur biterdi. Bu yüzden ben kiralık bir iki oyuncu ve 4m civarı paraya biteceğini düşünüyorum.

Örneğin ben hala daha transfer sezonu başlamadan paylaşılan manuel fernandes konusunun da gerçek olduğunu düşünüyorum. Belhanda satılırsa göreceksiniz o da gündeme gelecektir. Ayrıca yönetim seri gibi oyuncular için de bence ay sonunu bekleyecek zira ingilteredeki transferin kapanmasını bekliyorlar diye düşünüyorum.

Transfer sezonunun bitmesine daha nerdeyse 2 ay var. Evet yönetimin saçma işleri yüzünden güvenmemekte haklıyız ama ortalığı yangın yerine çevrilecek dönem de olmadı bence henüz. Şimdiden aşırı bir baskı transfer konusunda sadece daha fazla para ödememize yol açar başka da bir şey olmaz.

Belhanda'yı satmaz hoca. :unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt