Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TabiTARAFTAR CILDIRDI EMRE MOR KAP ISTIYOR!!!!!
Apo karşılamış
Övülmeye hoşlanırım.Fotosopa benziyor
PuhahahaJames Rodriguez'i tekrar patlatacak kapasitesi olan Ersun'dan çok korkuyorum..
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ucretlerin aciklanmamasi konusu bizide rahatsiz ediyor. Ama bu konuda su anki yonetimi eleştiremeyiz cunku KAP ile bu konuyla ilgili eski yonetimin anlasmasi mevcut. Bu konuda yeni yonetim bu anlasmayi bozabilir mi vs. Bilgim yok. Evet bu sene bizim icin cok onemli cunku sportif basarisizligin yani sira kulubun gelirinden cok gideri oluyor. Bunu da sampiyonlukla kapayabiliriz. Bu seneyi sizin 11 transfer yapip 9'u 11 e olan transfer sezonuna benzetiyorum. Şampiyon olursak göze gelmez ki ben su an yapilanlari dogru buluyorum. Bu arada özür dilemenize gerek yok uslup olarak sert bir dil kullanmamissiniz ama tesekkur ederim dusunceleriniz icin.
Bravo vallahi forum olarak yangıncılık konusunda master yapmaya doğru gidiyorsunuz. Daha ortada açıklanan bir rakam yokken şimdiden başladı yok 7-8 veririz mensaha lafları. Daha transfer sezonu başlamadan burada paylaşılan bazı twitlerde mensahda hülle tarzı bir şey olacağı, gösterdiği perfarmans sonrası takımının en az 7-8m isteyeceği bu yüzden kayseriye satın alma opsiyonunun kullandırılacağı yazıyordu. Zaten mantıken mensah o garanti kendisine verilmemiş olsa kabul etmezdi kayseriyle sözleşmeyi olur biterdi. Bu yüzden ben kiralık bir iki oyuncu ve 4m civarı paraya biteceğini düşünüyorum.
Örneğin ben hala daha transfer sezonu başlamadan paylaşılan manuel fernandes konusunun da gerçek olduğunu düşünüyorum. Belhanda satılırsa göreceksiniz o da gündeme gelecektir. Ayrıca yönetim seri gibi oyuncular için de bence ay sonunu bekleyecek zira ingilteredeki transferin kapanmasını bekliyorlar diye düşünüyorum.
Transfer sezonunun bitmesine daha nerdeyse 2 ay var. Evet yönetimin saçma işleri yüzünden güvenmemekte haklıyız ama ortalığı yangın yerine çevrilecek dönem de olmadı bence henüz. Şimdiden aşırı bir baskı transfer konusunda sadece daha fazla para ödememize yol açar başka da bir şey olmaz.