Hayrican Abacı
Parçalı Üye
- 2 Ocak 2017
- 2.656
- 1.629
- 1.313
Valla Son haftalara kalmasinda yoksa gomis olayina doner ay sonuna kadar gitsede rahatlasakUla şu hayırsıza bi talip çıksa artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Son haftalara kalmasinda yoksa gomis olayina doner ay sonuna kadar gitsede rahatlasakUla şu hayırsıza bi talip çıksa artık
Dikkat ettimde özellikle bu herifin reklamını yapıyosun ? Sen misin bu
ahmet denizci. burda kurallardan dolayı duyum veremiyorum falan dedi. twitlerini atıyorum ki doğru mu diyor yanlış mi diyor anlayalım daha sonra
İşime bakıyorum zaten de şunu anlamadım benim fikrimin olması için yazdıklarını okumam mı gerekiyor. Yazdığını eleştirmek çapsızlık mı cahillik mi oluyor? Tartışma değil bir yorum olarak al düşüncelerimi veya alma sen bilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Raşit Altun: "Galatasaray'ın 3 tane orta sahaya ihtiyacı var. Oldukça üst düzey bir oyuncu Jean Michael Seri ama tek başına yetmez. 3 transfer şart." (beIN)
Dogru lafa ne denir? Orta sahasız kaldık.
Itiraz ediyorumDiagne kulübümüzün efsanesidir bu kadar değerli bir oyuncuyu kaybetmek istemeyiz.
O değil zatenLeroy Sane napmış lan öyle o nasıl vücut hayvanoğlu hayvan
Kaç para ulan Bi Ahmet Kemal denizci
Durmam.Çünkü fare gibi bişey güçlenmesi lazım futbolcu fiziği yok.Okan emre Suat tosun gibiydi zamanındaŞuan yönetim çıkıp Mustafa Kapı’yı 11 oyuncusu olarak oynatıcaz dese arkasında durur musunuz?