Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşime bakıyorum zaten de şunu anlamadım benim fikrimin olması için yazdıklarını okumam mı gerekiyor. Yazdığını eleştirmek çapsızlık mı cahillik mi oluyor? Tartışma değil bir yorum olarak al düşüncelerimi veya alma sen bilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Niye öyle yazmışım bir bilgin var mı? Yok. Çünkü ilk paragraftan sonra okumadın. Neyin fikrine sahip olduğunu düşünüyorsun peki? Galatasaray şampiyon olsun. Ben ne yazmışım "gerekirse olmasın ... çünkü......" Çünkü kısmını gördün mü? Yok. Niye? Okumadın.

Çapsızlık, bir kitabın ilk sayfasını okuyup, bir de okumaya değer görmedim deyip üstüne de o kitapta yazılanlarla ilgili bilgin olmadan fikir yürütmeye denir.

Sen şimdi boldladığım kısım için kendine cevap ver sevgili kardeşim. Sen çapsız mısın, cahil misin okumadığın bir yazıyı, ana fikrini dahi bilmediğin bir konuyu, içinden iki cümle cımbızla çekip "okumadığını da özellikle dillendirerek" bunu da çok normalmişcesine ve karşındakine saygısızlık olduğunu dahi görmeden bir de üstüne eleştirecek kadar? Çaplı çapsız demem kimseye. Ama belirlediğim bir çap var o çapa mümkün olduğunca cevap vermem. Sen olsan sen de vermezsin emin ol.

Raşit Altun: "Galatasaray'ın 3 tane orta sahaya ihtiyacı var. Oldukça üst düzey bir oyuncu Jean Michael Seri ama tek başına yetmez. 3 transfer şart." (beIN)

Dogru lafa ne denir? Orta sahasız kaldık.

En son ortasahasız kaldığımız sezonu 8. bitirdik bu da akılların bir köşesinde bulunsun.

Seri gelsin yanında Mustafa oynasin raziyim.

Babel yeni Santrforumuz olur oraya transfer olmazsa.

Onyekuru da gelmeli ki idare ederiz. Mitroglu belki bakarsın bulur kendisini.

Herkesin dediği gibi asıl. Önemli nokta orta sahamız.

Net 2 nokta onbir transferi gerekiyor oraya. Banega olmuyorsa başka alternatiflere bakmak gerekir bence çok zaman kaybetmeden. O bölge bekletilecek bölge değil vallahi uyum, taktik bilmem takıma adapte konusunda. Takımın oyununda beyin merkezi sonuçta oralar. Son gün beklenir ise çok büyük hatta yapmış oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt