Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin sıkıcı kısmı böyle durumlarda "daha kötü ne olabilir?" diye düşünüp kendini teselli edersin ama bunlar bu soruya verilecek daha kötü bir cevap buluyorlar her seferinde. Forvetsiz lige başlayıp, devre arasında da forvet bulamayıp tüm parayı bir tenekeye yatırmak gibi yeni şaklabanlıklarını bekliyoruz artık.

Levent Sahin Yunus Malli Mevlütü de takip ediyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Emre mor transferi ile ilgili şu saatten sonra bu transferin yattığını düşünüyorum. Menajerlik şirketiyle problem var ve bunun üzerine emreye imza attırırsak ve ileride açılacak davalarda önümüzdeki sezonlarda transfer yasağı gibi problemler oluşabilir. Daha gelmeden problemler çıkardıysa Fatih hoca çoktan vazgeçmiştir bu transferden

birden diagne 16'a satılıyor,

emre mor, banega, seri, mensah transferleri açıklanıyormuş.

abdurrahim-albayrak_942835_m.jpg

Transfer konusunda tarihimizde böyle rezil bir yönetim olmamıştır heralde. İki sene şampiyon olmuş takımda ne oyuncu satabiliyolar nede oyuncu alabiliyolar. Sağda soldada bizim hayalimiz avrupa dersin yersenn.

Deniz vs bir sürü bonservisli isim konuşuluyorsa Diagne dışında Belhanda da gidecek demektir

Mehmet Özcan ile savaş Çorlu adlı adamlar bizim muhabirler peh

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer konusunda tarihimizde böyle rezil bir yönetim olmamıştır heralde. İki sene şampiyon olmuş takımda ne oyuncu satabiliyolar nede oyuncu alabiliyolar. Sağda soldada bizim hayalimiz avrupa dersin yersenn.

Oldu çok oldu hemde, transfer konusunda amatörlükte üstümüze yok. Başkanlar yönetimler değişiyor ama transfer konusunda yaşadığımız skandallar değişmiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Banega Seri
Cuellar

yapılabilir Belhanda ve Diagne satılırsa adı geçen isimler içinde yapılabilecek en iyi 3lü gibi duruyor..ama bizimkiler gider
Deniz
Mensah-Donk gibi bir şey yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt