Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demek istediğim bu
Adam avrupa tarafından tanınan bir kişi

Sevilla Orta sahası

Amadou
Fernando
Banega
Mesa
Vazquez
Jordan
Torres
Transfer

Toplam 8 orta saha olacak. Ayrıca orta sahada oynayabilen Vidal var. Bir yada bir kaç oyuncu gider gibi.

Hâlâ mal mal işlerin peşinde koşuyoruz..

sent via GSC

Transfer yok madem içimi dökeyim size..
Az önce hacı hoca bir abimiz evladınıza ev araba mal mülk yerine güzel ahlak bırakın diye bir hikaye paylaşmış bu hikayedeki kötü adam da alkol falan alıyor
..
Şimdi bu paylaşımı yapan vatandaş zamanında her ayağı olan ve milleti dolandırıp kaçan biri.. Sonra hacı hoca olup geri döndü ne kadar samimi onu Allah bilir ancak.. Yalnız bu adam dolandırdığı kişilerden helallik aldı mı çok merak ediyorum her boku ye tövbe et çık işin içinden kul hakkı varsa o işler öyle yürümüyor.. Bir de işin garip yanı bu adamın oğlu da içip sıçan biri ha adamın suçu var yok orasını bilemem sadece garibime giden kendinle bu kadar çelişki varken nasıl böyle olayları insanlara ibret olsun diye paylaşabiliyorsun.. Ne ara bu kadar arsız olduk

4 gün sonra leipzig maçında donk ve selçuk orta sahası,kanatlar yok, belhanda yok,forvet mitroglou

Hamza nın dönemini hatırlattı bana

Acaba biz „Banegayi istiyoruz“ ayaklarina orta saha arayan Sevilla’ya Fernando‘yu mi caktik diyorum kendi kendime daha iyisini alabilmek icin

Sonra aklima transferlerle Albayrak‘in ilgilendigi geliyor ve bu sacma düsünceden uzaklasiyorum :D

Fatih hoca futbolcuyken kazma diyenler, futbolu bilmiyormuş derim bende. Adam 14 sene oynamış, helikopter ile jübile yapmış nasıl kazma ise...

İnan ona kazma diyenler onu izleyebilecek yaşta bile değillerdir kaldı ki benim yaşım bile yetmiyor.

Takıma santrafor orta saha alınsa bile ki üst düzey oyuncu alacağımızı zannetmiyorum bu beklerle hatta muslera ile bile şampiyonlar liginde başarılı olmamız çok zor tam anlamıyla bir kadro revizyonu yapılacak gibi görünmüyor o nedenle süper lige adapte olmamız lazım önümüzdeki sene şampiyon olmak çok önemli sonrasında tam anlamıyla bir kadro revizyonu yapılabilir bu yönetimle çok olası görünmüyor ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt