Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleye 2 aday varmış Okan Koçuk ve Tolga Zengin. Bunlar şimdi 3 kuruş fazla vermemek için tolga kovasını alırlarsa şaşırmam

Şuan bizimkilerin aklı fikri Afrika kupasında.. Diagne elde patlayacak mı patlamayacak mı? Belhanda zaten patladı.. Bir sürpriz Feghouli satışı olursa şaşırmam çok iyi de oynadı.. Ayrıca Emre Mor'a bekle dediler bence.. Sadece bizimkiler tembih etmiştir. Sen kimseye bir şey deme, biz seni alacağız, sen şimdi git kampına katıl falan gibi.. Hem niye bu kadar büyütülüyor yok Celta kampında falan diye, Fernando da bizde kamptaydı. Anlaşma olduktan sonra gitti..

Announce daramy
Oldukça hızlı ve güçlü, bileklerine hakim. En önemlisi de fmde korkunç gelişiyor :D

Kral bu sene yine gol kralı olur.

Sanırım bu adamı satıp, gelen parayı iki ortasaha transferinde bitirip yine forvetsiz kalacak ve son anda bunu mumla aratacak bir hırboyu transfer edip arkasından ağlayacağız.

Bu senaryodan korkuma satılmasını istemez oldum.

Son düzenleme:
İlk hazırlık maçına 3 gün kalmış ve orta sahamız 34'lük Selçuk, ve 33 yaşındaki Donk. Sonra geleceğin Galatasaray'ını inşa ediyoruz diye laf salatası. Elindeki en iyi orta saha oyuncusunu da Sevilla'ya verdin bakalım Kayseri'den son gün Mensah'ı kaça alacaklar. Her transfer dönemi Mustafa Cengiz ve Abdurrahim güzellemeleri devam ediyor. Vizyon paçalardan akıyor.

Aha buraya yazıyorum yapabileceğimiz en iyi ortasaha

Topal
Mensah
Belhanda

olur başka bir isim beklemiyorum. Bunlara kendinizi alıştırın. Duruma göre Topalı bile almayabiliriz Donkla yürütmeye çalışırız. 31 ağustosta çıkarlar piyasa çok yüksek devre arasında hocamızın isteklerine göre takviye yapacağız derler

bilerek yaptı sanki. patlama değil de

Önce Seri’nin bir yere transfer olduğunu görelim de ondan sonra eleştirirsiniz insanları aynı zamanda Levent Bey için de Banega konusunda patladın deniyor ne zaman kombine çekilişi olacak diye baskı kuruluyor süreç tamamlanmadan erken konuşmamak lazım diyorum transfer işi görecelidir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt