Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni gördüm Hagi gitmiş

3veePW.jpg

Rodrigues ve Ndiaye iyi topcular ama fb'de ayni etkiyi birakmayacaklar.

Kruse'den beklentileri yüksek ama bence beklentileri karsilayamayacak cünkü bunlar kruse'yi 10 numara zannediyor ama bu adam oyun lider veya oyun akli degil.

Her iddiasina varim, ilk 5-6 hafta yaptiklari 11 ile sonraki haftalardaki 11'leri farkli olacak. Ya muric ya da kruse yedek kalacak muhtemelen ve homurdanmalar baslayacak :)
ben rodrigesin iyi kötü bişeyler katıcagına inanıyorum ama inanılmaz sekilde sac basta yoldurucak yetersiz oyun aklı yüzünden .kruse konusundada katılıyorum kruse sutları düzgün olan bi forvet oyuncusu bence asla 10 numara degil

Bu sari antrenman tisörtlerinde topcularin neden bu kadar "kalin" gözüktügünü cözdüm.

Aynisini ben de getirttim ve tisörtlarin boyu kisa olmasindan dolayi en az 1 bedne büyük giyinmen gerekyior, haliyle genis gösteriyor insani

kumasi cok kaliteli sahane lakin kesimini begenmedim, geri yolladim.

Eklenti bozuk o yüzden cezalılar görünmüyor. Araştırmadan laf etmek kolay ama? Kamilde küfür ettiği için hakaret ettiği için ceza yedi.
Nereden araştırmalıydım, söyle de bir daha öyle yapayım?..

Bunca kişi tek bir kişinin saldırgan tavrından şikayetle onlarca mesaj yazdıktan sonra ceza aldığına dair bilgi verilebildiğinin farkında mısın?...

Uzatmak niyetinde değilim, birebir muhatap olmuşluğum bile yok zaten. Ancak moderasyon olarak bu konuda epey yalpaladığınız ortada. Şu mesajın bile bunu açık eder nitelikte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt