- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
İki transfer haberi, duyum falan okuyalım diye giriyoruz şuraya ama ortalık toz duman. O ona şunu demiş, bu buna bunu demiş vs.. Lütfen sükuneti elden bırakmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi mi? Bu adamı Liverpool falan istiyordu bi ara Betis'e gideceğine Lyon da kalsın daha iyinabil fekir zu realbetis
Genk bu işi iyi yapıyor hemde çok iyiYeni gördüm Hagi gitmiş
![]()
betis nasil almis bunu yav cok iyi topcu bencenabil fekir zu realbetis
Taylan ve m. ToppalSeri, Cuellar, Banega, Chieck, Mensah. bakalım bu işin sonu nereye varacak...
ben rodrigesin iyi kötü bişeyler katıcagına inanıyorum ama inanılmaz sekilde sac basta yoldurucak yetersiz oyun aklı yüzünden .kruse konusundada katılıyorum kruse sutları düzgün olan bi forvet oyuncusu bence asla 10 numara degilRodrigues ve Ndiaye iyi topcular ama fb'de ayni etkiyi birakmayacaklar.
Kruse'den beklentileri yüksek ama bence beklentileri karsilayamayacak cünkü bunlar kruse'yi 10 numara zannediyor ama bu adam oyun lider veya oyun akli degil.
Her iddiasina varim, ilk 5-6 hafta yaptiklari 11 ile sonraki haftalardaki 11'leri farkli olacak. Ya muric ya da kruse yedek kalacak muhtemelen ve homurdanmalar baslayacak![]()
Emrah, Benhun'un onceki ismi neydi?Araştırmadan, sormadan şu şöyle olmadı böyle yapmadınız diye laf edenler aslında dedikleri gibi olmadığını gördüklerinde özür dilemiyorlar nedense.
Nereden araştırmalıydım, söyle de bir daha öyle yapayım?..Eklenti bozuk o yüzden cezalılar görünmüyor. Araştırmadan laf etmek kolay ama? Kamilde küfür ettiği için hakaret ettiği için ceza yedi.
Emrah, Benhun'un onceki ismi neydiAraştırmadan, sormadan şu şöyle olmadı böyle yapmadınız diye laf edenler aslında dedikleri gibi olmadığını gördüklerinde özür dilemiyorlar nedense.
Ciddi mi? Bu adamı Liverpool falan istiyordu bi ara Betis'e gideceğine Lyon da kalsın daha iyi