Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet birbirine sövsünde yani nöbeti iyice cöp haline getirenler var. her adamin paylastigi bos tweetleri burayi tasimak zorundamisiniz? burasi antu mu?

————————Muslera

Mariano——Luyi———Marcao——-Naga

——————Donk——Mensah

Feg——————Belhanda————-Babel

———————-Mitro

Yapabileceğimiz maksimum kadro bu olur

Alonso kolpaci gibi duruyor ya

Merhabalar mini bir iyimserlik ile karşınızdayım. Galatasaray'ın orta saha ve forvet transferiyle ilgili her gün farklı isimlerin çıkması, panik yapıyor olma ihtimalimizi gösterdiği gibi, ufak da olsa işleri gizli yürüttüğümüz anlamına gelebilir.

Son dönemin örnek transferleri Marcao, Luyindama ve Onyekuru süreçlerinin hiçbiri sakız olmamıştı. Özellikle Marcao öncesi basının bizle birlikte andığı 1500 tane stoper olmuştu hatırlarsınız.

Bu yönetim takımı lige forvetsiz başlatabilmiş ve son gün paniğiyle Diagne'ye servet ödeyebilmiş bir yönetim evet ama aynı zamanda özellikle hocanın isteği doğrultusunda doğru hedeflere ve gelecekte para kazandıracak isimlere gitmişlikleri var.

Hoca'nın sezon sonundaki açıklamaları ve Hasan Şaş'ın geçen günlü açıklaması ileride bonservis alabileceğimiz oyuncuların peşinde olduğumuzu gösteriyor. Çıkan isimlerin %90'ı ise bu tarife uymayan isimler. Ben ilk olarak Avusturya kampına yetişmesini, ikincil olarak da Ağustos'ta gelmesini umutla bekliyorum. Son güne kalırsa da son güne kaldığı için elbet okkalı şekilde söverim ama hocanın istediğini seve seve yapacaklarını umduğum için her halükarda 3 Eylül'e kadar bekleyip sonra yangın moduna hatta duruma göre ejderha moduna geçeceğim.

son güne kaldıktan sonra ne kadar yangın yapsak ya da sövsek ne fayda bizim amacımız son güne kalmasın alınıcak oyuncular kamp görsün takıma adapte olsun diye ugraşıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt