Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlara bakarmisin ya.
Kendi liginde ilk 5e giremeyen bir takim. Kendi oyuncusunun yedegi icin milyonlari döküp transfer yapabiliyor. Orta sahasi oyuncusu icindr yuzuyor. Biz burda ilk 11 icin adamlarin 30+ yasindaki oyuncuya teklif goturuyoruz ve bundada haftalardir anamız agliyor. Sonra buyuk takimiz diye orda burda geziyoruz. Anamizin liginde buyuguz. Avrupada hizlica imaj kaybediyoruz. Buna acil bir çözüm bulunmali

Üşenmedim alttaki yorumları çevirdim translateten,

Özet: taraftar çok tepkili cuellara, gidebilir, cuellar klüpten büyük olduğunu düşünüyor falan diyorlar.
Girişimimiz olursa alabiliriz sanki..

51077

Bulamadık şöyle ikili. Lig tarihinin en etkili, en uyumlu orta saha ikililerinden.

Adamlara bakarmisin ya.
Kendi liginde ilk 5e giremeyen bir takim. Kendi oyuncusunun yedegi icin milyonlari döküp transfer yapabiliyor. Orta sahasi oyuncusu icindr yuzuyor. Biz burda ilk 11 icin adamlarin 30+ yasindaki oyuncuya teklif goturuyoruz ve bundada haftalardir anamız agliyor. Sonra buyuk takimiz diye orda burda geziyoruz. Anamizin liginde buyuguz. Avrupada hizlica imaj kaybediyoruz. Buna acil bir çözüm bulunmali
Sevgili kardeşim amaçları o zaten futbolu yönetenlerin
Tamamen büyük liglerin takımları yarışsın istiyorlar
Zaten güçlü takımların daha güçlenebildiği,
Bizim gibi mütavazi takımların da her taraftan önünün kesildiği dönemdeyiz

Diagne eğer ffp derdi olmasaydı yine kalabilir derdim. Ama adam gitmezse ortasahamiz olmadan baslariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt