Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
51094

+Nakamurayi alcuz
-Nakamura futbolu birakti Sayin Albayrak
+Birakmadu

iç pazardan yabancı alınca elde patlama ihtimali yüksek oluyor ama ben bu mensah'ın iyi topçu olduğunu düşünüyorum. tabi fiyatı yüksek olabilir bizim için.

Bence beklentilerinizi en minimumda tutun çünkü ilk tercihlerimiz yattı şimdi 2. alternatiflere yöneldik yakında onların da yattığı haberleri çıkacak. Böyle Ağustos ayında şampiyonlar ligi kurası çekilmiş ligler başlamış ilk maça Selçuk&Donk orta sahası ile çıkmışız Fatih Terim köpürüyor taraftar ortalığı ayağa kaldırmış ondan sonra yönetim takımda yeri kolay dolmayacak bir oyuncuyu satıp Mensah'a 8 mil.€ bonservis ödeyecek bu sefer de yönetimin sattığı oyuncunun yerini doldurmak için kara kara ocak transfer dönemine kadar bekleyeceğiz

Biz bu filmi çok izledik ...

Seri’nin Milan formasıyla pozları düşer yakında. İmkansız isimleri ortaya atıp kandırıyorlar yine taraftarı geçen sezon da olduğu gibi

Yine çok vakit kaybediyoruz Alan’da olduğu gibi Seri ve Banega’da da.. Yeni isimlere yönelmek lazım.

bizimkiler transferde biraz hizli davransalar bu transfer dönemi belhanda'yi elden cikarip onun yerien de adam alabilirdik. Yine cok net plansiz programsiz isler yapilmis.

çok büyük umudum yok da yerli sınırı muhabbeti dönüyorya ondan şeyettim
iyi bi td ile özellikle bi almanla hemen gec olmadan çalısırsa halen kendısınden umut var aslında.
boşa cıkacak haberleri dolanıyordu bi ara yemınle apo leopar gibi kapardı hemen
edit apo derken bizim apo

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Linnes
Seri Fernandes
Belhanda
Feghouli Diagne Babel

iyi bi td ile özellikle bi almanla hemen gec olmadan çalısırsa halen kendısınden umut var aslında.
boşa cıkacak haberleri dolanıyordu bi ara yemınle apo leopar gibi kapardı hemen
edit apo derken bizim apo

hocanın da gözdesidi bir ara

şu tekdemir mahmut 3-4 yaş genç olsa isterdim adam regista

Onyekuru insallah gelmez bize 16 gol atti ama incelendiginde cogu zayif takimlara ve ayni maclarda. Ozellikle deplasmanda ve sampiyonlar liginde cok silikti. Bruma bile daha etkili olmuştu. Daha yetenekli adam bulabilitiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt