Levent Çelik
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 318
- 508
- 638
15 temmuz için Atatürk havaalanında Cumhurbaşkanı miting yapacak.ucaktan indiginde karşılayanlar arasında tüp kafa,gumusdag ,Nihat Özdemir,Ali koç vardi.trioya bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banega geliyor kesin dememiş miydi?Levent abi banega yattiktan sonra bir şey dedi mi hic
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ali koc15 temmuz için Atatürk havaalanında Cumhurbaşkanı miting yapacak.ucaktan indiginde karşılayanlar arasında tüp kafa,gumusdag ,Nihat Özdemir,Ali koç vardi.trioya bak
Levent abi banega yattiktan sonra bir şey dedi mi hic
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oradaki karşılamaya bu sene kim şampiyon olsun diye sordular silme FB derler.bu sene futbolun bütün aktorlerine karşı mücadele edecegizAli koc![]()
Evet öyle ama artık yattığı aşikarBanega geliyor kesin dememiş miydi?

Tupcuyu gördüm ama koçu görmedim koçla araları iyi değil reisin olması sasirtici15 temmuz için Atatürk havaalanında Cumhurbaşkanı miting yapacak.ucaktan indiginde karşılayanlar arasında tüp kafa,gumusdag ,Nihat Özdemir,Ali koç vardi.trioya bak
Cuellar 9 mensah 7 bonservis. Diagne + mariano+ yunustan 16 alsak... Forvete yunan ile idare ederizCuellar mensah ikilisine sesimi çıkartmam doğrusu.
Bende fiko yu gormemistim ama arkadaş yukarda resmi atmış.fazia reis nerdeTupcuyu gördüm ama koçu görmedim koçla araları iyi değil reisin olması sasirtici