Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden fotomac fanatik falan cok alirdim. 2008 ve öncesi. Simdi zeki uzundurukan sallamalarini falan görünce. Çocuk akliyla herseye inanmisiz. Nasil sallamislardir o zaman :). Nasılsa sosyal medya yok sayilir. Yaz babam yaz

Eskiden fotomac fanatik falan cok alirdim. 2008 ve öncesi. Simdi zeki uzundurukan sallamalarini falan görünce. Çocuk akliyla herseye inanmisiz. Nasil sallamislardir o zaman :). Nasılsa sosyal medya yok sayilir. Yaz babam yaz

Her hafta Morientesin Montaji olurdu ilk sayfada

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Arkadaşlar, bizim ‘gerçekleşmeyen KAP transferleri’ başlığı tarzında bir başlığımız var mı?

O gün neler hissettiniz?

Mesela Shaqiri’nin KAP açıklamasında neler düşündünüz, sonra transferi gerçekleşmeyince ne yaptınız merak ediyorum.

Ve ya Lauro transferi?
Forlan reyes ujfalusi kapından sonra sadece ujfalusinin tek başına parmak arası terliklerle floryaya giriş yapmasıyla yaşadığım hayal kırıklığını tarif edebilmem mümkün değil renktaş

ben de fotogol alıyordum shevchenko ronaldinho haberleri olurdu her gün okuyup mutlu olurdum daha doğrusu bu isimleri görmek için fotogol alıyordum :D

Biz neden şu koç un ürünlerini boykot etmiyoruz. En çok taraftarı olan takımız, yurt içi yurt dışı en kuvvetli güç bizde taraftar ve marka olarak. Bunu ciddi ciddi düşünelim arkamızdan destek çıkan takımlar bile olabilir.

Bizim insanımıza koç un ürünlerini boykot edelim de kurban da koç kesmeyi bırakır..

Kısaca renktaş bilinç diye bişey yok bizde

ben de fotogol alıyordum shevchenko ronaldinho haberleri olurdu her gün okuyup mutlu olurdum daha doğrusu bu isimleri görmek için fotogol alıyordum :D
Bir keresinde abim beni galatasaray posteri veriyorlar diye fotomaç mı ne almaya göndermişti. Ben de sırf pires galatasarayda yazıyor diye fotogol almıştım sonra bir ton azar işitmiştim sjjsjsjsj

D_ikIybXoAYa1pT.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt