- 21 Haziran 2011
- 27.145
- 7.283
- 2.238
Fejsa ve Topal geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse ki KralArda'ya bu hafta icinde kavuşuyoruz.Gotlerinden uyduruyorlar iste rengim.
Boş işler
Futbolun Haydar DümeniEkli dosyayı görüntüle 51102
Kim bu Mahmut Alparslan be
Beyler paylaşıldı mi bilmiyorum. Youtube kanalımda Cuellar'ın detaylı profil analizini bulabilirsiniz. Cuellar dışında tüm transfer dedikodularının profil analizleri mevcuttur.
Felaket senaryosu gibi.Fejsa ve Topal geliyor.
Fabianoda vardi galibaYıl 2011, KAP’lı dönemin ilk transfer dönemiydi. Yine sıcak bir yaz akşamı, millet cafelerde muhabbet ediyor. Benim elimde telefon, GSCimbom ve Twitter’dayım.
Akıyor o aralar. Abdelkader Keita yeniden Galatasaray’da, Engin Baytar ile anlaşıldı. Hepsi aynı akşamda peş peşe geldi. Keita’dan vaz geçildi sonra. Yazık oldu. Herhalde Keita’nın KAP’ıda gelmişti.
Evet keitayi kapa bildirip almamistik , aysalin doneminde bi kac kere oyle oldu alper shaqiri luis fabiano bunlari hep bildirdik kapa gorusmeye baslanmistir diyeYıl 2011, KAP’lı dönemin ilk transfer dönemiydi. Yine sıcak bir yaz akşamı, millet cafelerde muhabbet ediyor. Benim elimde telefon, GSCimbom ve Twitter’dayım.
Akıyor o aralar. Abdelkader Keita yeniden Galatasaray’da, Engin Baytar ile anlaşıldı. Hepsi aynı akşamda peş peşe geldi. Keita’dan vaz geçildi sonra. Yazık oldu. Herhalde Keita’nın KAP’ıda gelmişti.
16 ağustos 2011’miş.
Haydar dümenin yan çarı gibi duruyor.Ekli dosyayı görüntüle 51102
Kim bu Mahmut Alparslan be