Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega duyumlari yine cikmis lassana diarra reis geldi bi anda aklima, levent nazifoglunun butun yaz onu getirmesini beklemistik son hafta nigel de jong gelmisti

51102

Kim bu Mahmut Alparslan be

Beyler paylaşıldı mi bilmiyorum. Youtube kanalımda Cuellar'ın detaylı profil analizini bulabilirsiniz. Cuellar dışında tüm transfer dedikodularının profil analizleri mevcuttur.

Güzel is yapıyorsun hocam. Yorum da atmistim. Seri analizini bekliyoruz

Evet sıcak bir yaz akşamı, son dakikalar havada uçuşuyor. Muhtemelen yöneticilerin birbirlerinden haberleri yok, kafalarına göre Istanbul’a futbolcu getiriyorlar.

Rahmetli Check Tiote Istanbul’da, ardından Nigel de Jong Istanbul’da, Lassana Diarra ile kesin anlaşmaya varıldı.

Tiote öldü, Diarra futbolu bıraktı, De Jong son günlerini sayıyor.

Biz hala burdayız..

Şampiyonluk yarışında bu kadar uğraşıp yorulmadık, nasıl bir Banega transferiymiş. İnim inim inletiyorlar bizi. Transfer yapma olayında kabız hastalığı var bu yönetimin

Yıl 2011, KAP’lı dönemin ilk transfer dönemiydi. Yine sıcak bir yaz akşamı, millet cafelerde muhabbet ediyor. Benim elimde telefon, GSCimbom ve Twitter’dayım.

Akıyor o aralar. Abdelkader Keita yeniden Galatasaray’da, Engin Baytar ile anlaşıldı. Hepsi aynı akşamda peş peşe geldi. Keita’dan vaz geçildi sonra. Yazık oldu. Herhalde Keita’nın KAP’ıda gelmişti.

16 ağustos 2011’miş.

Yıl 2011, KAP’lı dönemin ilk transfer dönemiydi. Yine sıcak bir yaz akşamı, millet cafelerde muhabbet ediyor. Benim elimde telefon, GSCimbom ve Twitter’dayım.

Akıyor o aralar. Abdelkader Keita yeniden Galatasaray’da, Engin Baytar ile anlaşıldı. Hepsi aynı akşamda peş peşe geldi. Keita’dan vaz geçildi sonra. Yazık oldu. Herhalde Keita’nın KAP’ıda gelmişti.
Fabianoda vardi galiba

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

16 ağustos 2011’miş.
Evet keitayi kapa bildirip almamistik , aysalin doneminde bi kac kere oyle oldu alper shaqiri luis fabiano bunlari hep bildirdik kapa gorusmeye baslanmistir diye :)

Arkadaşlar, bizim ‘gerçekleşmeyen KAP transferleri’ başlığı tarzında bir başlığımız var mı?

O gün neler hissettiniz?

Mesela Shaqiri’nin KAP açıklamasında neler düşündünüz, sonra transferi gerçekleşmeyince ne yaptınız merak ediyorum.

Ve ya Lauro transferi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt