Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veli Yiğit canın mı sıkılıyor Arda falan yok olması mümkün değil sal insanları Galatasaray lı değil misin sen ekmeğini yedin Galatasaray ın göz göre göre üfürüyosun

Anderson esiti hayırlı olsun 189 çevik adam yiyen orta sahamız olmuş oldu estorilde iki sene oynayıp gente gitmiş sözleşmesinin son senesi 2-3 milyon bandında biter bu iş oyuncu 25 yaşında satabiliriz de. Soru işareti ise kariyerinde gol veya asisti yok.
Adminler kaldırdı bekliyor acil kaynak rtaş?

Anderson esiti hayırlı olsun 189 çevik adam yiyen orta sahamız olmuş oldu estorilde iki sene oynayıp gente gitmiş sözleşmesinin son senesi 2-3 milyon bandında biter bu iş oyuncu 25 yaşında satabiliriz de. Soru işareti ise kariyerinde gol veya asisti yok.
Nijerya milli takımında da iki maça çıkmış. bu da performans videosu ben beğendim topçuyu dediğim gibi sözleşmesinin son senesinde olması önemli detay 25 yaşında belçikanın üst düzey takımlarından birinde as oynuyor bu transferde Luyindama bize ölçüt olabilir. Fm profiline bakıp geliyorum.

Ya arkadasim sen hangi cagda yasiyorsun on libero diye bi kavram kalmadi o 10 sene onceydi artik orta saha oyunculari cift yonlu topa bomba muamelesi yapan kopek gibi kosma devri bitti

Ac bir Jean Michel Seri videosu izle bakalim 6 numara neymis gorsun gozun defansif on libero diye bir mevki dunya futbolunda yok sadece defansif yonu kuvvetli cift yonlu orta saha var
Hocam istiyorsa. Hangi devrin oyucusu olursa olsun fark etmez. Paran varsa alirsin seri veya onun gibi oyunculari. Sanki bana serimi esitimi diye sordularda ben esiti dedim

Belcikadan onyekuru yerine striker forvet alınacak bence. Nijerya milli takımının yarışı orda

Hocam istiyorsa. Hangi devrin oyucusu olursa olsun fark etmez. Paran varsa alirsin seri veya onun gibi oyunculari. Sanki bana serimi esitimi diye sordularda ben esiti dedim
Seri dunyadaki tek oyuncu degil o meziyette oyuncular ve scoutlari dinlersek emin ol esitiden on kat iyi oyunculari bulurlar zaten esiti olayi bence kulliyen yalan hic tartismaya bile gerek yok

Hoca bence;

---------6--------
---10------10--

Veya

--------6-------
---10-----8----

seklinde oynamak istiyor. 4-1-4-1 gibi. Buraya saglam adam yiyen, ofans becerisi yuksek olmasa bile komple bir defansif adam almak istiyor olabilir. Bkn: Esiti, Cuellar

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Esiti ya da Nakamba alınır bizimkiler D'avilla dan başkasından oyuncu alamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt