Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nakamba gelirse Mensah ile Esiti gelirse Seri ile birbirini tamamlarlar

Sevdiğim bir arkadaşımdır ondan gördüm mantıklı geldi

genelde statik oynadığımız için topla ilişkisi zayıf ise büyük problem olabilir. Daha önce bunları yaşadık. En rahat oynadığımız dönemde melo selcuk hatta eboue ve riera ile atak başlangıçları yapıyorduk o bölgeyi hızlı geçip ilerde baskı kurabiliyorduk.

Esiti gibi bir adam alacaksan Belhandayı da postalayacaksın o zaman paraya kıyıp Banega ve skorer bir 10 numara getireceksin. Esiti zaten deli dana gibi top kapmaya çalışıyor

Topa bomba muamelesi yapan ndiaye vardı esiti ondan çok daha güçlü ve uzun ayrıca 25 yaşında ve sözleşmesinin son senesi belçikadan gelecek luyi gibi düşük maaş vereceğiz portekiz ve belçika liginde as oynamış adam zarar etmeyiz.

Bildiğim kadarıyla Arda’nın Selçuk Inan’la arası açık.

Doğru olduğunu sanmıyorum bu haberin.

Nijerya milli takımında da iki maça çıkmış. bu da performans videosu ben beğendim topçuyu dediğim gibi sözleşmesinin son senesinde olması önemli detay 25 yaşında belçikanın üst düzey takımlarından birinde as oynuyor bu transferde Luyindama bize ölçüt olabilir. Fm profiline bakıp geliyorum.

Aga herif kabus gibi. Rakibe sert toplada arası pekte fena değil, hızlı da
Tabi burdan gördüğümüz kadarıyla

Nakamba için 20m gibi yalan haberler çıktı en fazla 5m falan teklif eden olmuş 7-8 bandında bitebilir 2-3 kiralama 5-6 zorunlu opsiyon

Bu ne idüğü belirli gelirse apoletimi sökerim

arda-burak-emre_5803.jpg

Videoya bir bakın arkadaşlar herif 189 boyunda ve öküz gibi güçlü ayağını sokunca topa değemiyor hucumcular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt