- 16 Haziran 2010
- 202.525
- 154.283
- 6.838
Roma, Higuan'i transfer edebilmek için oyuncuya yıllık 4.5 milyon euro maaş teklifinde bulundu. (Sport Mediaset)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah rahmet eylesin babana rtaşTşk ederim kardeşim yıllarca sporla iç içe olduğum için ben bundan daha iriyim ama sadece fizik yetmez.Bu ayağına da hakim baksana..
Futbolcu olsaydım da aynı bu mevkide olurdum.
Fenerbahçe alt yapısında oynadım.Sonra Galatasaray’a götürdü rahmetli babam, hantal buldular yani topa basamıyordum.Beğenmediler.Kazma olduğumu düşündüler.Biraz çalışsam olabilirdi belki alt liglerde.Ama geçmiş gün artık..
Fakat bu oyuncu gelirse çok katkı sağlar bize, sert temaslı ama ayakları da iyi olan fizikli bi oyuncu ihtiyacımız var
Bide gaza gelirse o müthiş atmosferde düşünemiyorum
Siyahi istiyorum
Yam yam olsun
Min 1.88 olsun
Çiğ et yesin
Kana susasın
Dumanla haberleşsin
Adamı biçsin şişlesin sahada
Tşk ederim kardeşim yıllarca sporla iç içe olduğum için ben bundan daha iriyim ama sadece fizik yetmez.Bu ayağına da hakim baksana..
Fenerbahçe alt yapısında oynadım.Sonra Galatasaray’a götürdü rahmetli babam, hantal buldular yani topa basamıyordum.Beğenmediler.Kazma olduğumu düşündüler.Biraz çalışsam olabilirdi belki alt liglerde.Ama geçmiş gün artık..
Fakat bu oyuncu gelirse çok katkı sağlar bize, sert temaslı ama ayakları da iyi olan fizikli bi oyuncu ihtiyacımız var
Napalım hocam, yaprak kımıldamayınca böyle hallenmelere maruz kalıyorum. Aşağılarda idare etmiyorKardeşim kusura bakma bir an antu’dan alıntı yaptın sandım.
Siyahi istiyorum
Yam yam olsun
Min 1.88 olsun
Çiğ et yesin
Kana susasın
Dumanla haberleşsin
Adamı biçsin şişlesin sahada
Tşk ederim kardeşim yıllarca sporla iç içe olduğum için ben bundan daha iriyim ama sadece fizik yetmez.Bu ayağına da hakim baksana..
Eğer şuan imkanın varsa Esiti yi bi izle renkdaşAynen bu