Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma, Higuan'i transfer edebilmek için oyuncuya yıllık 4.5 milyon euro maaş teklifinde bulundu. (Sport Mediaset)

Tşk ederim kardeşim yıllarca sporla iç içe olduğum için ben bundan daha iriyim ama sadece fizik yetmez.Bu ayağına da hakim baksana..
Futbolcu olsaydım da aynı bu mevkide olurdum.
Fenerbahçe alt yapısında oynadım.Sonra Galatasaray’a götürdü rahmetli babam, hantal buldular yani topa basamıyordum.Beğenmediler.Kazma olduğumu düşündüler.Biraz çalışsam olabilirdi belki alt liglerde.Ama geçmiş gün artık..
Fakat bu oyuncu gelirse çok katkı sağlar bize, sert temaslı ama ayakları da iyi olan fizikli bi oyuncu ihtiyacımız var
Allah rahmet eylesin babana rtaş

Cuellar çok faul yapıyor çok kart yer. Esiti ona göre daha temiz topla karışık dalıyor. İkili mücadelede dövüyor resmen rakibi ama vücuduyla :asd: Bide gaza gelirse o müthiş atmosferde düşünemiyorum:asd::ROFLMAO:

Arda
Seri
Banega (Mensah)
Mehmet topal
Mor

Siyahi istiyorum
Yam yam olsun
Min 1.88 olsun
Çiğ et yesin
Kana susasın
Dumanla haberleşsin
Adamı biçsin şişlesin sahada
raw_zokora39nin-emre39ye-attigi-tekme-macin-olayi-oldu_694825740.webp

Tşk ederim kardeşim yıllarca sporla iç içe olduğum için ben bundan daha iriyim ama sadece fizik yetmez.Bu ayağına da hakim baksana..
Fenerbahçe alt yapısında oynadım.Sonra Galatasaray’a götürdü rahmetli babam, hantal buldular yani topa basamıyordum.Beğenmediler.Kazma olduğumu düşündüler.Biraz çalışsam olabilirdi belki alt liglerde.Ama geçmiş gün artık..
Fakat bu oyuncu gelirse çok katkı sağlar bize, sert temaslı ama ayakları da iyi olan fizikli bi oyuncu ihtiyacımız var

Allah babana rahmet eylesin reis

Sukru hanedar’in belcika da oldugu bilgisi nerden geldi

Ayrica esiti gecen sezon bursaspor da oynayan badji’nin daha güclü olani

Düsünün ki Badji turkiye ligi icin bayagi gucluydu ikili mücadelelerde

Ama Hucuma hic karismaz,defansin önünü süpürür

4-1-4-1

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Nakamba
Emre Feghouli Seri Babel
Batshuayi

4-4-2

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Feghouli Nakamba Seri Babel
Batshuayi Onyekuru​

Allah rahmet eylesin

Bu arada esiti veya nakamba icin bi görüsme olmus olsa 1-2 gun icinde belcika basinina düsmüs olmasi gerekir,gizli kapakli yapilmaz hemen düser basina belcika da

Cuellar Melo tarzında bir oyuncu, bence bize daha uygun.

Soru işareti, 26 yaiında olmasına rağmen Kolombiya milli takımında oynadığı maç sayısı 7

TRANSFER - Everton, Manchester City'den Fabian Delph'i kadrosuna kattı. Bonservis bedeli 10 milyon euro.

25 milyon piyasa değeri olan oyuncu nasıl bize gelsin bişey anlamadım bu işten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt