Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.471
- 19.492
- 1.363
Önce s....Esiti seri ikilisi çiğ çiğ adam yer diyenler ?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sonra yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce s....Esiti seri ikilisi çiğ çiğ adam yer diyenler ?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eğer gelirse Esiti onuda yeriçinde belhandanın olduğu her kadro hata yapmaya müsaittir.
belhandadan kurtulmamız lazım. 8-9 arası 1 teklif gelse de satsak

eğer gelirse Esiti onuda yer![]()
çok kırılganlar renkdaşımİyi forvet alırsa şampiyonluk adayım Ts
fatih hocam belhandasız kadro kurmaz iyi bir teklif gelmedikçebelhandayı boşver esiti yi al
Herkes kadrosunda Belhanda ya yer vermiyor ama o Belhanda 11 de olacak biliyorsunuz bunu değil mi? Ona göre kadro kurup heves edin de alınacak oyunculara...![]()
Ne kadar doğrudur bilemem de Eljif için 18 mil.€ Yazıcı için 16 mil.€ bonservislerin konuşulduğu Ndiaye'nin 16 mil.€ karşılığında EPL'ye satıldığı ortamda Galatasaray'a gelip öyle veya böyle 2 şampiyonlukta da etkisi olan Belhanda'nın 8-9 mil.€ arası teklif gelse de kurtulsak diye beklemek bence mantıklı değil reisiçinde belhandanın olduğu her kadro hata yapmaya müsaittir.
belhandadan kurtulmamız lazım. 8-9 arası 1 teklif gelse de satsak
esitiyi youtube videosunda hip hop müziği eşliğinde izledim beğendim.. sesi kısıp müziksiz izlediğimde ise beğenmedim![]()
esitiyi youtube videosunda hip hop müziği eşliğinde izledim beğendim.. sesi kısıp müziksiz izlediğimde ise beğenmedim![]()
Müzik iyi gaz vermiş![]()
Zenci, 1.90 boy, genis omuzlu, kas orani yüksek Ne diyorsun is yapar mi hotscham @Adem Çakar
Ekli dosyayı görüntüle 51123