- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
Yok renktaş, çeşitlilik katması amacıyla eklenmiş başarımlar onlar. Herhangi bir kazancı yok.renkdaşım iyi geceler. bu kazandığımız puanlar bir işe yarıyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok renktaş, çeşitlilik katması amacıyla eklenmiş başarımlar onlar. Herhangi bir kazancı yok.renkdaşım iyi geceler. bu kazandığımız puanlar bir işe yarıyor mu
tamam kardeşim eyvallah teşekkürlerYok renktaş, çeşitlilik katması amacıyla eklenmiş başarımlar onlar. Herhangi bir kazancı yok.
Rap Rnb falan çok seviyorsun belli ki. Birkaç site linki var elimde albüm indirmek için.

Cemal sen misin renktaş

Onlarda sosa senelik kemiksiz 4 milyon aldığı sürece biraz zor takım olurlar.İyi forvet alırsa şampiyonluk adayım Ts
Cemal sen misin renktaş![]()
Bir de Esiti , Nakamba, Onyekuru, Garry Rodrigues , Ndiaye falan hep aynı menajerlik şirketindeBelçika liginden futbolcu izleyen / öneren scout görevlisi kim bilmiyorum ama Luyindama 'yı izleyen kişinin Esiti'yi önermiş olduğuna iddiaya girebilirim çünkü gerçekten oyuncu tipleri çok benziyor
Hatta teknik ekibimiz Luyindama'nın ön libero versiyonunu bulsanıza bize dese Esiti cevap olarak çıkar karşılarına![]()
esiti önünde banega ve feg oynamalı sağ açığa transfer yapılabilir
Esiti ye benziyor o zaman. az önce biraz izledim de ofansı biraz daha iyi gibi Esitiden. ama Esiti biraz daha çiğ yiyor etiGüçlü defansif yönü iyi ofans yönü daha zayıf topu kapıp hemen 8 numaraya veren tiplerden
Nakamba az pişmiş yiyor gibi geldi. defensif olarak defansif olarak Esiti, ofansif olarak Nakamba biraz daha iyi gibio zaman transferin olma olasılığı yüksek gibiBir de Esiti , Nakamba, Onyekuru, Garry Rodrigues , Ndiaye falan hep aynı menajerlik şirketinde
feguli milli takımda sağ kanat mı oynuyor yoksa 10 numara mı?
Aynen ben tercih yapsam Nakamba derim bir kaç maçını izledim , Esiti nin sadece videolarını izledim tam karar vermek için bir kaç 90 dakika maçını izlemek lazımEsiti ye benziyor o zaman. az önce biraz izledim de ofansı biraz daha iyi gibi Esitiden. ama Esiti biraz daha çiğ yiyor etiNakamba az pişmiş yiyor gibi geldi. defensif olarak defansif olarak Esiti, ofansif olarak Nakamba biraz daha iyi gibi
reyiz bu Esiti'nin videolarına bakıyorum da, bu kadar tempolu bir oyuncu gol bölgelerinde neden yok şaşırdım valla.Bir de bana füleli geldi acaip hızlanıyor. Baya beğendim fakat uzun yıllardır biz böyle çapa tabir edilen orta saha oyuncuları ile oynamadık, genellikle fener sever böyle topçuları.Belçika liginden futbolcu izleyen / öneren scout görevlisi kim bilmiyorum ama Luyindama 'yı izleyen kişinin Esiti'yi önermiş olduğuna iddiaya girebilirim çünkü gerçekten oyuncu tipleri çok benziyor
Hatta teknik ekibimiz Luyindama'nın ön libero versiyonunu bulsanıza bize dese Esiti cevap olarak çıkar karşılarına![]()
aynen hocam. ama fiyatları,sözleşme bitiş tarihleri fln bunlarda önemli tabi.Aynen ben tercih yapsam Nakamba derim bir kaç maçını izledim , Esiti nin sadece videolarını izledim tam karar vermek için bir kaç 90 dakika maçını izlemek lazım