Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belçika liginden futbolcu izleyen / öneren scout görevlisi kim bilmiyorum ama Luyindama 'yı izleyen kişinin Esiti'yi önermiş olduğuna iddiaya girebilirim çünkü gerçekten oyuncu tipleri çok benziyor

Hatta teknik ekibimiz Luyindama'nın ön libero versiyonunu bulsanıza bize dese Esiti cevap olarak çıkar karşılarına :asd:

Güçlü defansif yönü iyi ofans yönü daha zayıf topu kapıp hemen 8 numaraya veren tiplerden

İyi forvet alırsa şampiyonluk adayım Ts
Onlarda sosa senelik kemiksiz 4 milyon aldığı sürece biraz zor takım olurlar.
Gençler sonuna kadar koşuyor ama memleket ayağına 3-5 kuruşa talim ediyorlar.
Sosa ise 2-3 tane duran top kullanacak diye dünya para alıyor.
Böyle bir gelir adaletsizliği takım içinde pek olumlu olmaz

Hadi bakalim, bu hafta ve ozellikle gelecek hafta cok hareketli olacak gibi.

Belçika liginden futbolcu izleyen / öneren scout görevlisi kim bilmiyorum ama Luyindama 'yı izleyen kişinin Esiti'yi önermiş olduğuna iddiaya girebilirim çünkü gerçekten oyuncu tipleri çok benziyor

Hatta teknik ekibimiz Luyindama'nın ön libero versiyonunu bulsanıza bize dese Esiti cevap olarak çıkar karşılarına :asd:
Bir de Esiti , Nakamba, Onyekuru, Garry Rodrigues , Ndiaye falan hep aynı menajerlik şirketinde

Güçlü defansif yönü iyi ofans yönü daha zayıf topu kapıp hemen 8 numaraya veren tiplerden
Esiti ye benziyor o zaman. az önce biraz izledim de ofansı biraz daha iyi gibi Esitiden. ama Esiti biraz daha çiğ yiyor eti :asd: Nakamba az pişmiş yiyor gibi geldi. defensif olarak defansif olarak Esiti, ofansif olarak Nakamba biraz daha iyi gibi

Ya su Higuan icin sponsorla beraber alsak ne harika olurdu. 40 gol barajina yaklasir :)

Esiti ye benziyor o zaman. az önce biraz izledim de ofansı biraz daha iyi gibi Esitiden. ama Esiti biraz daha çiğ yiyor eti :asd: Nakamba az pişmiş yiyor gibi geldi. defensif olarak defansif olarak Esiti, ofansif olarak Nakamba biraz daha iyi gibi
Aynen ben tercih yapsam Nakamba derim bir kaç maçını izledim , Esiti nin sadece videolarını izledim tam karar vermek için bir kaç 90 dakika maçını izlemek lazım

reyiz bu Esiti'nin videolarına bakıyorum da, bu kadar tempolu bir oyuncu gol bölgelerinde neden yok şaşırdım valla.Bir de bana füleli geldi acaip hızlanıyor. Baya beğendim fakat uzun yıllardır biz böyle çapa tabir edilen orta saha oyuncuları ile oynamadık, genellikle fener sever böyle topçuları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt