Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
bi şey senin mantığına uymuyorsa aptalca oluyor o zaman hemfikir miyiz bu konudaAkıl denen bisey var.Herhangi bir seyi liste olmadan yapamayan aptallar elestiri de yapmasın.Mantıklı elestiriye eyv.
bi şey senin mantığına uymuyorsa aptalca oluyor o zaman hemfikir miyiz bu konudaAkıl denen bisey var.Herhangi bir seyi liste olmadan yapamayan aptallar elestiri de yapmasın.Mantıklı elestiriye eyv.
Belli derecede maça çıkar milli takımında ondan sonra satarız
banko satılacak ama benim asıl sürpriz beklentim başka gerçi olmasını istemem ama olacaktır muhtemelen Feghoulinin avrupadan bir kulübe transferi bizimkiler kaynak diye banko göndereceklerdir.Belhanda'nın satılacağını düşünen sadece ben miyim?
Biraz araştırdım şimdi Tanzanya milli takımının ülkeler sıralamasında yeri nedeni ile olabilir, ya da son 2 yılda 3te 2sinde oynamış olması gibi durumlar, çok detay var, izin çıksa alırlardı zatenRenkdas adam 45 Milli maça çikmis neden izin alamasin ki?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bu sene bu dediklerinin cogunu feg yapti hakkini yemeyelim bence duran toplar hariç tabibizim tudor döneminden beri en önemli sıkıntımız bu ince işleri yapacak bir adamın olmayışı.. baskılı oynadığımız maçlarda bile sarf edilen enerjinin karşılığını alamıyorduk.. eskiden saşa iliç vardı o bile birçok maça etki ediyordu.. özellikle bizim ligde iyi bir 10 numara her zaman avantaj sağlar.. ara pası verecek duran topları adrese teslim yapacak.. sadece bunları yapsa bile birçok maçı aldırır..
aslında mancini bize guillanoyu (fb deki) önermiş zamanında fakat tudor onu değil belhandayı istemiş.. juilyanıoda fırsatçı bir oyuncuydu belhanda yerine o gelseydi daha mı iyi olurdu acaba?
Biraz araştırdım şimdi Tanzanya milli takımının ülkeler sıralamasında yeri nedeni ile olabilir, ya da son 2 yılda 3te 2sinde oynamış olması gibi durumlar, çok detay var, izin çıksa alırlardı zaten
Cuellar sözleşme yeniledi nasıl alcaz
yuh teklife bak gözü kapali kabul ederim, dembele desen neymardan eksigi yok biraz daha calissa, coutinho desen müthis yetenek + 40 milyon €, allahtan cezanimi istersin.
Bende eleştiriyorum ama fener seyimde bile değil.banane fenerden kulvarlarimiz farklıAkıl denen bisey var.Herhangi bir seyi liste olmadan yapamayan aptallar elestiri de yapmasın.Mantıklı elestiriye eyv.
Transfer sezonunun sonunda dediğin yerlere transfer yapılmamış olur ise hep beraber yönetimi istifaya çağırırız. Acele etmeyin tok satıcı tok alıcı olayları var. Bir Diagne gitsin hele gelecek para belli olsun. Yorganımızın boyunu bilelim ayağımızı da yorganımıza göre uzatalım.Bende eleştiriyorum ama fener seyimde bile değil.banane fenerden kulvarlarimiz farklı
Yönetim transfer konusunda net olarak beceriksiz iş bitiremiyorlar satmayı beceremiyorlar en elestirilecek nokta bu
Bu takım Avrupa'da oynayacak
Yakında kamp başlıyor ve bu takımın şu an malhanda hariç ortasahasi yok
Takımın en zayıf bölgesi ortasahaydi biz oraya hamle yapmak yerine sürekli kanat aldık şimdi bunun adı nedir
Orta sahada adam yok hala forvet ariyorlar..
Fatih Hoca Belhanda'yı seviyor.Belhanda'nın satılacağını düşünen sadece ben miyim?
Belhandayı satmayacak hoca renktas savaşçı bir ön libero alıp 8 belhanda 10 feguli yapacak gibi duruyor onyekuru Babel emre Jimmy kanatlarda olacak Jimmy yeri geldiğinde belhanda 10 Jimmy 8 kullanabilir donk defans ve on libero yedeği kalır suan için Fatih hoca basan yıpratan ve pozisyon bilgisi olan bir forvet bakıyor elmander gibi ..Belhanda'nın satılacağını düşünen sadece ben miyim?