Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdas adam 45 Milli maça çikmis neden izin alamasin ki?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Biraz araştırdım şimdi Tanzanya milli takımının ülkeler sıralamasında yeri nedeni ile olabilir, ya da son 2 yılda 3te 2sinde oynamış olması gibi durumlar, çok detay var, izin çıksa alırlardı zaten

bizim tudor döneminden beri en önemli sıkıntımız bu ince işleri yapacak bir adamın olmayışı.. baskılı oynadığımız maçlarda bile sarf edilen enerjinin karşılığını alamıyorduk.. eskiden saşa iliç vardı o bile birçok maça etki ediyordu.. özellikle bizim ligde iyi bir 10 numara her zaman avantaj sağlar.. ara pası verecek duran topları adrese teslim yapacak.. sadece bunları yapsa bile birçok maçı aldırır..

aslında mancini bize guillanoyu (fb deki) önermiş zamanında fakat tudor onu değil belhandayı istemiş.. juilyanıoda fırsatçı bir oyuncuydu belhanda yerine o gelseydi daha mı iyi olurdu acaba?
Bu sene bu dediklerinin cogunu feg yapti hakkini yemeyelim bence duran toplar hariç tabi

Samatta'yı kar ederek satamayız.

belçika ligi bizim ligmizden daha üstün ve daha göz önünde o ligde başarılı bir sezon geçiren oyuncunun talibi yoksa bizim elimizde patlar.

Biraz araştırdım şimdi Tanzanya milli takımının ülkeler sıralamasında yeri nedeni ile olabilir, ya da son 2 yılda 3te 2sinde oynamış olması gibi durumlar, çok detay var, izin çıksa alırlardı zaten

Arastirmak lazim. Forumda ‚PLdeki Çalisma izni‘ hakkinda belirsizlik var.

1763531_Galatasaray_SK.jpg
Cuellar sözleşme yeniledi nasıl alcaz

Bu performanstaki Feghouli verimindeki bir oyuncuyu 20-30 milyon arası alabilen olursa Türkiye için büyük başarı olur. Fegholi bu takımdan gönderilirse kaynak için falan işte o zaman yönetime etmediğim laf kalmaz. Adam yarım sezon oynadı şampiyonluğu getirdi ki artık takıma da uyum sağladı. Bu arada Belhanda satılsın diyen arkadaşlar için söylüyorum Belhanda satılırsa Feghouli'nin performansı da düşecektir emin olun. O zaman 20-30 arasında Feg gitsin derim.

Akıl denen bisey var.Herhangi bir seyi liste olmadan yapamayan aptallar elestiri de yapmasın.Mantıklı elestiriye eyv.
Bende eleştiriyorum ama fener seyimde bile değil.banane fenerden kulvarlarimiz farklı
Yönetim transfer konusunda net olarak beceriksiz iş bitiremiyorlar satmayı beceremiyorlar en elestirilecek nokta bu
Bu takım Avrupa'da oynayacak
Yakında kamp başlıyor ve bu takımın şu an malhanda hariç ortasahasi yok
Takımın en zayıf bölgesi ortasahaydi biz oraya hamle yapmak yerine sürekli kanat aldık şimdi bunun adı nedir

Bende eleştiriyorum ama fener seyimde bile değil.banane fenerden kulvarlarimiz farklı
Yönetim transfer konusunda net olarak beceriksiz iş bitiremiyorlar satmayı beceremiyorlar en elestirilecek nokta bu
Bu takım Avrupa'da oynayacak
Yakında kamp başlıyor ve bu takımın şu an malhanda hariç ortasahasi yok
Takımın en zayıf bölgesi ortasahaydi biz oraya hamle yapmak yerine sürekli kanat aldık şimdi bunun adı nedir
Transfer sezonunun sonunda dediğin yerlere transfer yapılmamış olur ise hep beraber yönetimi istifaya çağırırız. Acele etmeyin tok satıcı tok alıcı olayları var. Bir Diagne gitsin hele gelecek para belli olsun. Yorganımızın boyunu bilelim ayağımızı da yorganımıza göre uzatalım.

Sabır sabır sabır....

2020/21 Premier League yabanci sinirlamasini arastirdim. En fazla 2 tane avrupali olmayan oyuncu kadrolarda bulunacak. Bu oyuncular ise son 2 yilda Milli takimlarinin oynadigi maçlarin 70%inde oynamis olmali.

Diagne ve belhandanın net olarak satılması lazım. 2 oyuncudan 20 milyon gelir elde edilse yeterli.

belhandanın ve diagnenin yerine pres gücü yüksek, rakip kovalayan, savunmayı hücumdan başlatan 2 adam gelirse, bu bütün takıma olumlu yansıyacaktır.

bu 2 adamın Galatasaray'a verecekleri hiçbir şey yok artık.

bunlara ek olarak mariano da gidebilir

Belhanda'nın satılacağını düşünen sadece ben miyim?
Belhandayı satmayacak hoca renktas savaşçı bir ön libero alıp 8 belhanda 10 feguli yapacak gibi duruyor onyekuru Babel emre Jimmy kanatlarda olacak Jimmy yeri geldiğinde belhanda 10 Jimmy 8 kullanabilir donk defans ve on libero yedeği kalır suan için Fatih hoca basan yıpratan ve pozisyon bilgisi olan bir forvet bakıyor elmander gibi ..

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt