Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu samanta muhabbetleri nedir 3 gün oyalanıp 4. gun baska ısmı konuscağımız haberlerden mi?

Kim için demiş çözemedim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
  • en nefret ettiğim şeyi ikinci kez yapacağım, o yüzden kusuruma bakmayın. bir kişinin ama bir kişinin bile duygularıyla oynamayı düşünmedim. açık açık yazılması gereken şeyleri açık açık yazdım.
    (bkz: jimmy durmaz/#2683273)
    (bkz: valentine ozornwafor/#2665363)
    (bkz: fernando francisco reges/#2685592)
    daha böyle bir sürü örnek var. gizli kalması gereken şeyleri de yazmadım.
    bugün yazdığım entry ile ilgili yanılırsam bırakın transfer ile ilgili haber vermeyi, normal tek bir entry bile girmem. ayrıca gizli saklı birisi de değilim. ogunsson kardeşim bir telefon uzaklıkta, pilgrim ve mocuishle ile twitter'dan takipleşiyoruz. hatta pilgrim yemek ısmarlayacak. kocum kosecki de kuruvasan:) velhasıl durum böyle, kırdığım üzdüğüm varsa kusura bakmasın.
    16 Temmuz 2019 14:13 · gurrpegi

tümünü göster

Ne diyor bu Gurpegi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

• en nefret ettiğim şeyi ikinci kez yapacağım, o yüzden kusuruma bakmayın. bir kişinin ama bir kişinin bile duygularıyla oynamayı düşünmedim. açık açık yazılması gereken şeyleri açık açık yazdım.
    (bkz: jimmy durmaz/#2683273)
    (bkz: valentine ozornwafor/#2665363)
    (bkz: fernando francisco reges/#2685592)
    daha böyle bir sürü örnek var. gizli kalması gereken şeyleri de yazmadım.
    bugün yazdığım entry ile ilgili yanılırsam bırakın transfer ile ilgili haber vermeyi, normal tek bir entry bile girmem. ayrıca gizli saklı birisi de değilim. ogunsson kardeşim bir telefon uzaklıkta, pilgrim ve mocuishle ile twitter'dan takipleşiyoruz. hatta pilgrim yemek ısmarlayacak. kocum kosecki de kuruvasan:) velhasıl durum böyle, kırdığım üzdüğüm varsa kusura bakmasın.
    16 Temmuz 2019 14:13 · gurrpegi

tümünü göster

İşte hangi topçu için demiş görmedim ortaya konuşmuş yani

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şimdi biz diyelim ki gerçekten önemli 1 2 isme imza attırdık işte o zaman bu duyumcularin hepsi ben biliyordum da zarar vermemek için isim söylemedim diyecekler

Niye sallıyım kardeşim gir bak. Hatta dur ben sana sayayım maçları. Biz işkembeden sallamıyoruz internetten maçlara bakarak konuşuyoruz. Maçları saymaya başlıyorum sana...

Genk-Zulte Waregem 3-1 biten maçta sol açık başlamış.
Eupen - Genk 3-3 lük maç Genk 3-5-2 ile başlamış sol forvet Samatta. Maç içinde sık sık sol çizgiye inmiş.
Genk-Mouscron 1-1lik maç 4-3-1-2 kanatsız kadro dizilişiyle çıkmışlar çift forvetten biri yine Samatta ve sol çizgide görebilirsin onu.
Anderlecht-Genk 0-1 lik maç yine 4-3-1-2 kanatsız kadro yine solda Samatta.
Genk-Brugge 2-0 lık maç. Hoca 4-3-1-2 kanatsız dizilişte ısrar etmiş çünkü kanatları sakatmış. Sol forvet yine Samatta.
Kortrijk-Genk 0-0 lık maç aynı sistem devam sol forvet taktik aynı 4-3-1-2
Genk-Lokeren 0-0 lık maç tarifeye devam kanatsız sistem sol forvet Samatta.
Mouscron-Genk 0-1 lik maç. Bu sefer sistem 4-2-3-1 ve sol kanat Samatta.

Hocam sen bizi boş beleş adamlarla karıştırma iyi forumlar

sol fovetin adı sol açık olmuş olaya gel... Sow bildiğin 4-2-3-1in 3lüsünde oynayan adamdı önünde webo oynuyordu... Ayrıca transfermarktta 18 maç santrfor 4 maç sol kanat diye belirtmiş Samattanın o sezonki istatistiğini ... Sowun da transfermarkt verilerine baktım o sezon sol açık olarak gösteriyor çoğu maçını... Aynı site örnek verdiğin 2 oyuncu farklı sonuçlar çıkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt