Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
Taffarel gitmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Taffarel, Brezilya'ya dönmek için Galatasaray'dan ayrılıyor. Eski kaleci ailesine daha yakın olmak ve sadece Brezilya Milli Takımı teknik ekibinde çalışmak istiyor. Taffarel önümüzdeki günlerde Galatasaray'dan ayrıldığını açıklayacak."
(Goal Brasil - Bruno Andrade)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rüzgar nerden eserse oraya doğru yıkılıyoruz durumundayız şuan renkdaşbu samanta muhabbetleri nedir 3 gün oyalanıp 4. gun baska ısmı konuscağımız haberlerden mi?
Hanedar gitmiş Belçika yabu samanta muhabbetleri nedir 3 gün oyalanıp 4. gun baska ısmı konuscağımız haberlerden mi?
tümünü göster
- en nefret ettiğim şeyi ikinci kez yapacağım, o yüzden kusuruma bakmayın. bir kişinin ama bir kişinin bile duygularıyla oynamayı düşünmedim. açık açık yazılması gereken şeyleri açık açık yazdım.
(bkz: jimmy durmaz/#2683273)
(bkz: valentine ozornwafor/#2665363)
(bkz: fernando francisco reges/#2685592)
daha böyle bir sürü örnek var. gizli kalması gereken şeyleri de yazmadım.
bugün yazdığım entry ile ilgili yanılırsam bırakın transfer ile ilgili haber vermeyi, normal tek bir entry bile girmem. ayrıca gizli saklı birisi de değilim. ogunsson kardeşim bir telefon uzaklıkta, pilgrim ve mocuishle ile twitter'dan takipleşiyoruz. hatta pilgrim yemek ısmarlayacak. kocum kosecki de kuruvasanvelhasıl durum böyle, kırdığım üzdüğüm varsa kusura bakmasın.
16 Temmuz 2019 14:13 · gurrpegi
Bunlarla nasıl baş edelim ya paralara bak
Oyalama çalışmaları renkdaş ya hangi transferi bekliyorsun gözünü seveyim Agustos girmeden transfer beklemeyin.Vasfi acinca nobeti ya guzel haberler geliyor ya kap
Digerleri actiginda karabasan gibi cokuyor kotu haberler
Aynen bende anlamadım hangi isim için diyor bunuNe diyor bu Gurpegi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Hanedar gitmiş Belçika ya
Esiti ve Samatta için görüşmeye
mevzu buradan başladı
İşte hangi topçu için demiş görmedim ortaya konuşmuş yani
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gelmezse takipten çıkarız kolpacı mı degil mi anlaşılır[B]Ergin Kayıoğlu[/B] @[B]ergazeteci[/B] 18 sa.18 saat önce
Daha fazla
SON DAKİKA | Gustavo Cuéllar Galatasaray'da. Önümüzdeki hafta oyuncu İstanbul'da olacak. Galatasaray camiasına hayırlı olsun.
Bunu da yazmış. O zaman Cuellar hayırlı olsun diyelim mi![]()
Niye sallıyım kardeşim gir bak. Hatta dur ben sana sayayım maçları. Biz işkembeden sallamıyoruz internetten maçlara bakarak konuşuyoruz. Maçları saymaya başlıyorum sana...
Genk-Zulte Waregem 3-1 biten maçta sol açık başlamış.
Eupen - Genk 3-3 lük maç Genk 3-5-2 ile başlamış sol forvet Samatta. Maç içinde sık sık sol çizgiye inmiş.
Genk-Mouscron 1-1lik maç 4-3-1-2 kanatsız kadro dizilişiyle çıkmışlar çift forvetten biri yine Samatta ve sol çizgide görebilirsin onu.
Anderlecht-Genk 0-1 lik maç yine 4-3-1-2 kanatsız kadro yine solda Samatta.
Genk-Brugge 2-0 lık maç. Hoca 4-3-1-2 kanatsız dizilişte ısrar etmiş çünkü kanatları sakatmış. Sol forvet yine Samatta.
Kortrijk-Genk 0-0 lık maç aynı sistem devam sol forvet taktik aynı 4-3-1-2
Genk-Lokeren 0-0 lık maç tarifeye devam kanatsız sistem sol forvet Samatta.
Mouscron-Genk 0-1 lik maç. Bu sefer sistem 4-2-3-1 ve sol kanat Samatta.
Hocam sen bizi boş beleş adamlarla karıştırma iyi forumlar