Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda anlamadığım şey şu yiğit Karagöz paylaşımları, amacında anlamış değilim kimdir necidir bu neden yapıyorsunuz? Sempatik yada komikte olmuyor ilginç gerçekten..

Bu Cuellar iyi bir herif mi? Sadece 1-2 videoya baktım. Tamam çok sert, sağlam oynuyor ama sadece iyi bir kesici gibi geldi bana. Hücum katkısı kıt olur sanki.

Gattuso beginner seviyesi gibi.

Baya iyi kesici gibi geldi bana da Berkan. Pozisyon alması, pas arası yapması vs üst düzey gibi. Eğer önüne Seri-Banege falan gelecekse(xd) top yapmasına çok da ihtiyacımız kalmaz.

@Semih Ağlar daha iyi biliyor sanırım oyuncuyu.

-----------------------------Muslera----------------------------
Mariano---------Boss------------------Marcao---------Nagatomo
-------------------------------Esiti------------------------------
--------------------Seri----------------Banega-----------------
Feghouli--------------------------------------------------Babel
-----------------------------Samatta---------------------------

Çok mu şey istiyorum arkadaş.

Ayrıca Seri için masadan birer birer kalkıyorlar. Milan da anlaşamadı haberleri çıktı napoli başka topçuya sulandı roma da başka topçuya sanırım olacak gibi. Biraz yüksek kiralama bedeli verirsek bu iş biter. Ayrıca Sevilla da şu an bir orta saha daha alacaklar Oliver torresi aldılar zaten bir tane daha alşınca yüksek ihtimal Banega fazlalık olacak onlarda o zaman anlaşma şartları bizim lehimize olur Bakalım güzel gidiyor şuan bi de diagne satılırsa üstüne gentin forveti gelirse bu iş bu sene için gayet güzel olur

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Linnes
Seri Cuellar
Feghouli Belhanda
Samatta Diagne

2013 modeli

yangın tayfa moduna geçtim :)
1443428288-caps.webp

Boyd u yalıyorlar yarım saattir.
görücem o boydu açık alanda koşsun topçusu ben hiç beğenmiyorum büyük takım için
Q7 nin bu yaştaki halinin sağ bacağı etmez geçen sene fenere attığı golü gösteriyorlar
eee tamamda o golden fenere atmayan forvetmi kaldı beşiktaş maçındaki oyununa bakın
her topu öldürdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt