- 13 Ekim 2014
- 108.661
- 58.343
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne satılırsa 6-7 verme şansımız var tabi ki neden olmasın? Banega, Samatta gibi oyunculara verilebilir bu para. Mensah alınmasa iyi olur tabi o ayrı mesele.Abi bizim artık böyle bir şansımız yok 6 7m hiç kimseye veremeyiz onlar veriyorsa alabilirler
Özür dilerim bir dahakine sana özel konuşurum bay vasat sevici
Yıkıldımözür dilemeyi öğrenmişsin sevindim mensahı övdüğüm falan yok her b.ku eleştiren tayfaya eleştiri de bulundum. Senin için de yoksay butonunu kullandım.
Nevzat Dindar: "Seri'nin 1.5 milyon euroya kiralanacak olması çok gerçekçi değil. Galatasaray cephesinden aldığım bilgi, "Seri'yi bu rakamlara nasıl getireceğiz" şeklinde."
[Skorer]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tarif mi edecez bizemi soruyorlar.Nevzat Dindar: "Seri'nin 1.5 milyon euroya kiralanacak olması çok gerçekçi değil. Galatasaray cephesinden aldığım bilgi, "Seri'yi bu rakamlara nasıl getireceğiz" şeklinde."
[Skorer]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu transfer piyasasında bu oyuncuları bir araya getirmek kafadan bi 350 400 m euro olurdu.Seedorf ve Pirlo kalitesinde bir adam yok şu an piyasada.Gattuso Seedorf
Pirlo
Ortasahası istiyorum..