Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.433
- 8.775
- 1.588
O yorumu atan arkadas direk sorguya cekilip fenerli olup olmadigi cozulmeliAllah yazdiysa bozsun, bu mu kaliteli orta saha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yorumu atan arkadas direk sorguya cekilip fenerli olup olmadigi cozulmeliAllah yazdiysa bozsun, bu mu kaliteli orta saha?
KonusulmuyorGenç adam bulup ileride satmamız gerekirken, Babel, Fernandes ( konuşuluyor ) gibi satılamayacak adamlara gömmek tamamen saçmalık
Umarım ironi yapıyorsundur.Amacı avrupa ligine katılmak olan takımın taraftarına ait olması gereken düşünce.Lig şampiyonluğu ve şampiyonlar liginde oynayan takımın bel kemiği bu olursa yazık olur.
Sen ciddimisin ?
O anlamda diyosan hak verdim. Banada bisey yapamaz gibi geliyor. Gecen sene agzimiz yandi hala sessiz bekliyoruz bizdede suc varGayet ciddiyim bu yönetim transfer sezonu biter Mehmet Topalı da alamaz Selçuk-Donk ikilisine kalırız görürsünüz.
Topali hic bir sartta istemem renkdaş. Sen gec oyna daha heyecan duyarim onun yerine cunku topalin ne oldugu belliTopal'ı tek şartta takımda isterdim oda Donk ve Selçuğun ikisinide yollamış olsaydık orta sahada yerli beleş bir alternatif olarak durabilirdi belki
Beyin az kalır sadece beyinlisi değil. Ndiaye öğrenciyse Seri profesördürSeri Ndiaye’nin beyni olan versiyonu diyebilir miyiz dostlar?
Donk mustafa kapı ikilisini izlerizLeipzig macina Selcuk-Donk orta sahasi ile cikacagiz
Allah yazdiysa bozsun, bu mu kaliteli orta saha?