Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligi biliyor ne demek bu herkesin ağzında sakız gibi? Fenerbahçe miyiz milletin eskisini bu tabirle takıma kazandıralım? Yapmayın renktaslar.. hele ki 30’yas üstüne bu tabirle gelmeyin. Ağzımız çok yandı zamanında

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Real betis bile 30 milyonluk transfer yapıyor. Bu iş bizim açımızdan çok kötü yere gidiyor.
Olaya şu açıdan bakmak lazım ; İspanya para birimi Euro , yaptıkları toplam harcama 30 milyon Euro.
Türkiye para birimi Türk Lirası,sadece Luyindama ya ödenen para 30+ milyon Türk Lirası.

Paramızın değeri düşüyor ve düştükçede bu makas açılacak malesef.

Bu Marcos Coco’yu Nantes alıyormuş. Çok kanat oyuncumuz oldu ama baya kaliteli bir kardeşimiz diye biliyorum.

[Haber görseli]
sneijder mi reis?

Seri Meri yine olmayacak adamlarla uğraşıyoruz sonra a,b,c,d,e planlarımız tutmadı diye ağlarız.

Orta sahadan ziyade iyi bir golcü ya da ofansif orta saha daha önemli. Beşiktaş Necipli orta sahayla Napoli'yi deplasmanda yendi. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçlarında golün ne kadar önemli olduğunu gördük. Geçen seneki maceradan forvetin ne kadar mühim olduğunu Porto deplasmanında gördük. İyi oynamamıza rağmen gol atamadık. O yüzden orta sahadan ziyade hücum hattı belirleyici olur (özellikle avrupada)

------------------------Muslera--------------------------

Şener----------Luyindama----Marcao---------Nagatomo

Feghouli----------Mehmet Topal--Donk-----------Babel

-------------------------B10-------------------------

----------------------Adem Büyük-------------------

La ligi biliyor kadar saçma bisey yok. 11 kisi sahaya çıkıp oynuyorsun diğer liglerde 5kisi mi oynuyor adamlar? Ülke adaptasyonu deseniz eyvallah ama ligi biliyor kadar saçma bişey yok. Adam zaten o ülkeye yeni gelecekse acar bakar rakip takim kim kimler en iyi takim bu ligde kimler oynuyor. Yurt disina tatile giderken bodozlama mi gidiyorsunuz araştırma yapiyorsunuz illaki. Ee bu adamlarda yapiyor zaten. Ligi bilen futbolcu tabiri ne abi?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Levent Akgün

Abi, belki yazmissindir lakin ben denk gelmedigim icin tekrar sormak istedim. Acaba bu Banega isinde ne dusunuyorsun? Beklentilerinde bir degisiklik varmi? Gelirmi? Bir duyum veya soylenti varmi? Tesekkur ederim

Yigitin mesajlarina hunharca redface vermek istiyorum ama yönetim bu hakkimizi elimizden almis. Yazik...

Ligi biliyor ne demek bu herkesin ağzında sakız gibi? Fenerbahçe miyiz milletin eskisini bu tabirle takıma kazandıralım? Yapmayın renktaslar.. hele ki 30’yas üstüne bu tabirle gelmeyin. Ağzımız çok yandı zamanında

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Bu kafa, Elvir Baljiç'i posası çıktıktan sonra alan kafayla aynı. Şimdi baktım 3 sezon oynamış bizde 3 gol atmış asist yok.

hikmet yaman trolmüşün kardeş :asd:

mariano dedeyi göndersek de yerine guga gelse
orta sahaya hem seri hem banega gelse
diagne gitse burda alım kısmında error veriyoruz.
nagatomo gitse ciğersiz bi bek gelse

gruptan çıkabiliriz.
muhtemelen 1 tanesini bile yapamayacaz :/

La bu seri o kadar iyi topçu mu ki herkes dileniyor?
Ok t-markt değeri 25 m EUR ama saha içi nasıl bu adam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt