Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bağırmak istiyorum.

Seeerrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeee

Önce Diagne KAP'ı gelmesi lazım değil mi? Seri, E.Mor, Luyindama ancak öyle açıklanabilir eğer anlaşıldıysa. Cuma'ya kadar Seri açıklanacaksa da Diagne satılmıştır. :unsure: Perşembe gününe kadar Diagne KAP'ı gelmezse Seri de Mor da Luyindama da kalır haftaya. :red:
Seri kiralık gelecek emre mor da bonservisi elinde gelecek ffp lik birşey yok

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önce Diagne KAP'ı gelmesi lazım değil mi? Seri, E.Mor, Luyindama ancak öyle açıklanabilir eğer anlaşıldıysa. Cuma'ya kadar Seri açıklanacaksa da Diagne satılmıştır. :unsure: Perşembe gününe kadar Diagne KAP'ı gelmezse Seri de Mor da Luyindama da kalır haftaya. :red:
Ozornwafor nasil aciklandi o zaman?

Resmi herhangi bir taraftan açıklama olmadıkça gramm inanmayın herhangi bir transfer haberine.

Seri.... samata.... cuellar..... Hepsi uydurma olabilir basın tarafından.

Bizimkilerin iletişim seviyesi de rezalet ötesi. Yalanla arkadaş resmi Twitter adress yoluyla ki bukadar taraftar boşuna umut beslemesin. Varsa bir asılı birşey yazma.
30 milyon taraftar var deniliyor ama iletişim departmanı 30 kişiye vermeyeceğin vasat seviyesinde.

25 Temmuz Augsburg ile macimiz var

Sen ne diyon ya?

Banega'yı gündem değiştirmek için yalanladım deyip sonrasında Banega gelmeyecek demiştim diyen adamı mı övüyorsun hala?

Seri haberi ilk Fransa medyasında 5 Haziranda çıktı ve Ali Naci yazalı da bayağı oldu.
Ustad bu seriye niye herkes bu kadar seviniyor
Bu kadar iyi topçu mu bu

Bu seri işi banega olayına döner şimdiden heveslenmeyin yoksa iyice geriliyorsunuz. Başkan çıkıp emre moru açıkladı onu bile alamadık daha o yüzden kendi kendinizi gaza getirmeyin.

Kap dışında başkana bile inanmam ben artık.

Böyle bir yazı yazmanın tek amacı ileride “Ben demiştim.” demek için sanki.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt