Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-3.8 e nasıl geldik-3,8 mio €'da değil mi bütçemiz? Hangi parayla alıyoruz?
şimdi -10'la bile kapatabilirsin hesabı ocakta vereceğiz.
Seri kiralık gelecek emre mor da bonservisi elinde gelecek ffp lik birşey yokÖnce Diagne KAP'ı gelmesi lazım değil mi? Seri, E.Mor, Luyindama ancak öyle açıklanabilir eğer anlaşıldıysa. Cuma'ya kadar Seri açıklanacaksa da Diagne satılmıştır.Perşembe gününe kadar Diagne KAP'ı gelmezse Seri de Mor da Luyindama da kalır haftaya.
![]()
-3.8 e nasıl geldik
kampta zaten
Ozornwafor nasil aciklandi o zaman?Önce Diagne KAP'ı gelmesi lazım değil mi? Seri, E.Mor, Luyindama ancak öyle açıklanabilir eğer anlaşıldıysa. Cuma'ya kadar Seri açıklanacaksa da Diagne satılmıştır.Perşembe gününe kadar Diagne KAP'ı gelmezse Seri de Mor da Luyindama da kalır haftaya.
![]()
Seri kiralık gelecek emre mor da bonservisi elinde gelecek ffp lik birşey yok
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando satildi. 750.000€ eksideyiz.-3,8 mio €'da değil mi bütçemiz? Hangi parayla alıyoruz?
Ustad bu seriye niye herkes bu kadar seviniyorSen ne diyon ya?
Banega'yı gündem değiştirmek için yalanladım deyip sonrasında Banega gelmeyecek demiştim diyen adamı mı övüyorsun hala?
Seri haberi ilk Fransa medyasında 5 Haziranda çıktı ve Ali Naci yazalı da bayağı oldu.
seri-cuellar-türüç düsünülüyor sanırım banega iptal
Bu videoyu izleyene kadar geçmişte bu oyunu çok iyi oynadığımı sanıyordum.Bu oyunu yapanda hic vicdan yokmus.
Bu seri işi banega olayına döner şimdiden heveslenmeyin yoksa iyice geriliyorsunuz. Başkan çıkıp emre moru açıkladı onu bile alamadık daha o yüzden kendi kendinizi gaza getirmeyin.
Kap dışında başkana bile inanmam ben artık.